Szombathelyi Sportiskola


Röplabda szakosztály

Hírfolyam

Vissza a hírekhez

Göbölös Sándor Kupa Ajka

2020.01.11-én az U13 csapatunk 3 csapattal 22 fővel szerepelt az ajkai MINI tornán. Örültünk a lehetőségnek, mert egy felkészülési torna a bajnokság hajrájában mindig is hasznos, illetve lehetőséget tudtunk adni a kezdő játékosainknak, továbbá új formációt is ki tudtunk próbálni! A tornán 16 csapat vett részt. Mind a 3 csapatunk külön-külön csoportba kerültek és várták a megméretést!
Az 1-es csapatunk a csoportjában 2. helyen végzett játszathatott az 5-8 helyért. Egy nagyon fegyelmezett és koncentrált játékkal sikerült is megszerezni az 5. helyet.
A 2-es csapatunk egy nagyon nehéz „halál” csoportba került. Nem mindig sikerült felvenni a versenyt az ellenféllel, de voltak nagyon szép megmozdulásaink. Így csoport negyedik helyen végzett és játszhatott a 13. helyért, amit magabiztosan meg is szerzett.
A 3.as csapatunk is keményen lelkesen küzdött a pályán és csoport 3-ikként zárva, majd később a helyosztón szerezték meg a magabiztos 10. helyet!

Kovács Krisztián edző: elértük amit szerettük volna, játszottunk nagyon jó meccseket ezzel sokat tanulva. Továbbá nagyon büszke vagyok szeptemberben kezdő játékosainkra mert a pályán nagyon ügyesen és lelkesen küzdöttek! Jöhet a hétvégén a bajnoki forduló!

Csapatok:
SZOSI I:Horváth Szonja, Káldi Borbála, Vörös Petra, Kovács Anna, Szoó Réka, Németh Luca, Tárnoki Csenge

SZOSI II: Hende Petra, Csákváry Kinga, Némethy Száva, Kovács Éva Boglárka, Lázár Csenge, Szabó Réka, Derdák Éva, Goldmann Eliza

SZOSI III: Kapronczai Blanka, Wagner Lilla, Talián-Horváth Luca, Komondi Réka, Molnár Míra, Németh Dorottya, Járai Gyöngyvér
Edzők: Kovács Krisztián, Varga Réka, Ékes Erika