Szombathelyi Sportiskola


Röplabda szakosztály

Hírfolyam

Vissza a hírekhez

OSB I. osztály Budapest

A legjobb 12-ben elérkezett a visszavágó ideje. A papírforma szerint alakultak az eredmények, de helyenként nagyon szép megoldásokkal, és hosszú labdamenetekkel megmutattuk, hogy teljesen nem szabad leírni minket.

Jászberényi RK - Szosi A 3:0 (13, 19, 13)

Legutóbb szétnyitott minket a jászberényi alakulat, ehhez képest most stabilabban fogadtunk! Támadásban kell feljavulnunk, és még jobban betartani a mezőnyvédekezés helyeit.

Vasas A - Szosi A 3:0 (4, 10, 18)

A Vasas szó szerint szétnyitott minket. Amikor be tudtuk játszani a labdákat, akkor pedig a blokkjukat nem tudtuk elkerülni. A második és harmadik szettben már határozottabbak voltunk, és jobban kihasználtuk az adódó lehetőségeket. A Vasas csapatának nagy része alkotja a korosztályos válogatottat, ezért azt gondolom minden megszerzett pontra büszkének kell lennünk.

Szosi A - MTK 0:3 (-24, -22, -24)

Ezen a meccsen lett volna keresnivalónk, az első szettben 5 ponttal is vezettünk, többször volt meccs labdánk is, de az 5.45-ös indulás és a napközbeni 3 óra várakozás rengeteget kivett a lányokból, nem tudták magukból azt a pici pluszt kihozni, amivel megnyerhettük volna a szettek végét.

Összességében jobb eredményt értünk el az első fordulóhoz képest. Örülök, hogy találkozunk olyan csapatokkal, akik nagyon szépen játszanak, így nagyobb erőfeszítésre kényszerítenek bennünket is. Ezután jön az egyik legfontosabb forduló, remélem addigra tudunk javítani a hibáinkon.

Névsor: Nagy Tíria, Hütter Rebeka, Avas Viktória, Prácser Panna, Bleyer Piroska, Döme Alexa, Nagy Bianka, Tóth Bíborka, Szeleczky Flóra, Mátyás Laura, Simon Csenge és Prácser Luca.
Edzők: Sátoriné Tóth Zsuzsanna és Simonné Csemba Ágnes