Szombathelyi Sportiskola


Röplabda szakosztály

Hírfolyam

Vissza a hírekhez

Bronzérem az OMB 4.fordulóján Tatabányán

Az első mérkőzésünket a MÁV ELŐRE RA 2 csapatával játszottuk. Jó nyitásokkal már az elején nagy előnyre tett szert csapatunk, majd minden taktikai utasítást betartva magabiztos győzelmet arattak a lányok.
MÁV ELŐRE RA2-Szombathelyi SI B 0:3

A második csoport meccsünkön a DSE Röplabda Akadémiával játszottunk. Az első perctől kezdve lelkesen, okosan játszottak a lányok. Felőrölték ellenfelüket. Minden játékos aki pályára lépett, mindent megtett a győzelemért.
Szombathelyi SI B-DSE Röplabda Akadémia 3:0

Csoport elsőként a másik csoport második helyezettjével (TRSE) játszottunk a döntőbe jutásért!

Az első szettben fej-fej mellett haladtak a csapatok, felváltva estek a pontok. Majd a szett közepén sikerült elhúznia a Tatabányának. Így az első szettet elvesztettük. A második szettet végig vezetve megnyerte csapatunk. Így jöhetett a döntő szett! Jó nyitásokkal kezdtünk, majd egy pár ponttal sikerült vezetnünk is. A Tatabányai időkérést követően ismét fej-fej mellett haladtak a csapatok. Majd a végjátékot a Tatabánya bírta jobban.
Szombathelyi SI B-TRSE 1:2

Végül a 3-4.helyért játszottunk a DSE Röplabda Akadémiával, akiket a mai napon egyszer már sikerült felülmúlni.
Az első szett elején picit döcögött a játékunk, majd nagyobb hőfokra kapcsoltunk. Így magabiztos győzelmet arattunk!
DSE Röplabda Akadémia-Szombathelyi SI B 0:2

Összeségében elégedettek vagyunk a lányokkal, fegyelmezetten játszottak egész nap! Jó látni, hogy jó úton haladunk! Nincs megállás, dolgozunk tovább!

A csapat tagjai: Németh Luca, Hende Petra, Vörös Petra, Csákváry Kinga, Szabó Réka, Dénes Hanna, Lázár Csenge, Csóka Csenge, Tárnoki Csenge, Kovács Anna, Kovács Éva Boglárka, Polgár Patrícia, Horváth Szonja

A csapat legjobb játékosa: Horváth Szonja

Edzők: Kovács Krisztián, Varga Réka