Szombathelyi Sportiskola


Röplabda szakosztály

Hírfolyam

Vissza a hírekhez

2 győzelem Baján

2020. február 08-án került megrendezésre az U19 II. osztály középszakaszának első fordulója.

BVSC-Zugló - Szosi B 2:1 (21, 8, -19)

Tudtuk, hogy jó mérkőzésre számíthatunk, ezért kellően motiváltan kezdtek a lányok. Szoros játék alakult ki, de a BVSC hatékonyabban fejezte be a támadásokat a végjátékban. A második szettben szó szerint szétnyitottak minket, egy-egy játékos nagyon elkapta a fonalat, és semmilyen változtatás sem segített. A harmadik szett felétől leengedett a BVSC, mi pedig vérszagot kaptunk, és megmutattuk, hogy nem szabad minket leírni!

Sugovice SE Baja - Szosi B 0:3 (-10, -7, -17)

A bajai csapat a húzott nyitásaival nehezítette a játékunkat, de erre a meccsre csak még inkább összeállt a csapat, így könnyedén nyertük meg a meccset. Mindenki kapott játéklehetőséget, és nagy örömünkre mindenki szépen élt is vele!

Szosi B - KISTEXT SE 3:0 (14, 16, 22)

Ezen a mérkőzésen is variáltuk a felállásokat, és bár láthatóan lankadt a figyelem, de amikor kellett odatették magukat a lányok.

"Sikeres volt ez a hétvége, nemcsak az eredmények miatt. Sérülések és betegségek miatt nem volt teljes a keret, de akik ott voltak, megmutatták, hogy lehet rájuk számítani! Sikerült az újonnan tanult egylábas figurát többször is megvalósítani, az egyik feladónk felugrásból adott szinte végig, és nyitásban is volt, aki először ugrott mérkőzésen. Ezek mérföldkövek, amelyek a többieket is előreviszik! Jó volt nézni, hogy egy nap alatt ennyit fejlődtünk!"

Névsor: Nagy Tíria, Hütter Rebeka, Plander Petra, Nagy Bianka, Szeleczky Flóra, Weinhofer Vivien, Simon Virág, Prácser Panna, Döme Alexa, Simon Tekla és Simon Csenge.
Edzők: Sátoriné Tóth Zsuzsanna és Simonné Csemba Ágnes