Szombathelyi Sportiskola


Röplabda szakosztály

Hírfolyam

Vissza a hírekhez

3-ik és 4-ik hely az OMB II. osztályában Szombathelyen

Az U13 A csapatunkkal az előző fordulóhoz képest sokkal erősebb ellenfelekkel találkoztunk a hazai fordulón. Szoros mérkőzéseket játszottunk, de döntő szituációkban sajnos megremegtünk, rendre szerencsétlenül jöttünk ki a kiélezett szituációkból. Reméljük a következő fordulókban sikerül visszavágnunk ellenfeleinknek, ezért természetesen mindent meg fogunk tenni!

Szosi A - Ajka 2:1
Szosi A - Fehérvár 1:2
Szosi A - Sümeg-Dabronc 1:2
Szosi A - Szosi B 0:2

Csapat tagjai: Horváth Hanna, Bánfi Nóra, Kelemen Krisztina, Stéger Babett, Nagy Johanna, Nagy Flóra, Kovács Anna, Némethy Száva, Molnár Míra, Komondi Réka, Talián-Horváth Luca, Kapronczai Blanka, Goldmann Eliza, Németh Zsófia, Bánhidai Barka

Edzők: Széll Dániel és Pék Marcell

Az U13 B csapatunknál a forduló előtti napokban rengeteg beteg és sérült lett, ezért nehezen vágtunk neki a szombati napnak.
Az első mérkőzésünket a Sümeg-Dabronc csapatával játszottuk. Az első szettben még aludtunk, sajnos simán nyert a Sümeg. A második szettben felébredtünk, és simán hoztuk a szettet. A döntő szettben a végletekig kiélezett meccsen fej-fej mellett haladtunk ellenfelünkkel, de sajnos a Sümeg csapata jobban bírta a végjátékot.

Sümeg-Dabronc - SZOSI B 2:1

A második meccsünket a Győr csapatával vívtuk. Ez a mérkőzés kiváló volt a nyitások gyakorlására. Illetve olyan játékosoknak tudtunk lehetőséget adni, akik először léptek pályára.

PEZ-Győri DRC - SZOSI B 0:3

Csoport másodikként a másik csoport első helyezettjével játszottunk, aki a Fehérvár csapata volt.
A lányok nagyon felszívták magukat, hiszen a döntőbe jutás volt a tét. Az első ponttól kezdve végig küzdöttünk, de 20-20as állásnál lefagytunk, és az első szettet megnyerte a MÁV csapata. A második szettben javítottunk, így 1-1re módosult az állás. A döntő szettben 0-5nél időt kellett kérnünk, mert sajnos bennünk maradt az első szett. Ez rányomta a bélyegét a döntő szettre. Így sajnos a 3-4.helyért játszottunk.

MÁV Előre RA - SZOSI B 2:1

A 3-4.helyért a SZOSI A csapatával játszottunk. Nagy presztízs mérkőzés volt a lányoknak a saját társaik ellen játszani. Az egész mérkőzést végig vezetve tudtunk 2:0-ás sikert aratni, így a 3.helyen zártuk az 5.fordulót!

SZOSI B - SZOSI A 2:0

Összességében elégedettek vagyunk a lányok teljesítményével. Egymásért küzdve a sok betegség ellenére kihozták magukból a maximumot! Külön öröm, hogy két olyan játékosunk kapott lehetőséget, akiknek eddig nem volt alkalmuk bizonyítani. Előttük le a kalappal, így tovább!!

HAJRÁ SZOSI!
Legjobb játékos: Kovács Anna
All Star csapat tagja: Németh Luca

A csapat tagjai: Németh Luca, Horváth Szonja, Csákváry Kinga, Vörös Petra, Kovács Anna, Kovács Éva Boglárka, Tárnoki Csenge, Csóka Csenge, Wagner Lilla, Szoó Réka, Lázár Csenge

Edzők: Kovács Krisztián, Varga Réka