Szombathelyi Sportiskola


Röplabda szakosztály

Hírfolyam

Vissza a hírekhez

Dupla forduló az U15 A-nak

2020 02.22-én szombaton került sor a Sebők Éva Országos Serdülő bajnokság II.osztályának első helyosztó tornájára.

SZOSI B - AJKA Röpisuli 1 : 2 (-16, -22,16)

Álmosan kezdtük a mérkőzést ezt kihasználva ellépett a vendégcsapat. jó nyitásokkal.Feljavuló játékkal igyekeztünk felzárkózni ,de sajnos elment a szett. A 2.szett nagyon nagy csatát hozott, izgalmas szép labdamenetekkel,fej fej mellett haladt a két csapat., a végjáték az Ajkaiaknak sikerült jobban.
A 3.szettben viszont összeállt a játékunk ,fegyelmezett,lelkes játékkal, nagy küzdelemmel sikerült szépíteni.

SZOSI B - PÉNZÜGYŐR SE 3 : 0 (20, 18, 23)

A Budapesti csapattal már az alapszakaszban találkoztunk.A mérkőzésen kicsit dekoncentrált volt csapatunk,felesleges nyitás rontásokkal húztuk magunkra ellenfelünket, tettük szorossá a mérkőzést,de mind mezőnyben ,mind pedig támadásban ellenfelünk felé kerekedtünk.így egy izgalmas mérkőzésen hoztuk mindhárom szettet.

SZOSI B - GYŐRI DRC 3 : 0 (10, 9, 23)

A Győri csapat ellen különböző felállásokban tudtunk gyakorolni,több poszton is kipróbálva egy-egy játékost. Az utolsó szettben a gyengébb Győri csapat elaltatott minket játékával,majdnem szettveszteség lett a vége,de sikerült felébrednie a csapatnak!

Vasárnap az U15 OGYB I. osztály helyosztó tornájának első fordulójára került sor.

SZOSI A-VASAS SC Kék 1:2 (-23,-22, 19)

Az elsőt a Vasas SC Kék csapatával vívtuk.Igazán jó játékkal sikerült előrukkolnunk. Látványos,hosszú labdamenetekkel ,jó mezőnymunkával,eredményes támadásokkal leptük meg ellenfelünket.Végig kiélezett küzdelemben nagyon szoros szetteket játszottunk,a kilátogató szülők,szurkolók végre egy lelkes, egymásért küzdeni tudó csapatot láthattak!A 2.szettet nagy előnyből 13:2-ről sikerült elveszítenünk...ez érthetetlen számomra!Az első két szettet sajnos a VASAS nyerte minimális különbséggel, a 3.szettben viszont már mi irányítottuk a játékot.A játék képe biztató a jövőre vonatkozóan.

Szolnoki Sportcentrum A - SZOSI A 2:1 (25:12, 25:13, 21:25)

A csapat dekoncentráltan játszott az első két szettben, kevés ellenállást tanusitottunk, a 3.játékrészben azonban összekapták magukat a lányok jó játékkal sikerült szépítenünk és szettet rabolnunk.Itt már nagyon érzhető volt a fáradtság,ez az 5.meccse volt a lányoknak a hétvégén.

SZOSI A-Kecskeméti Sportiskola 1:2 (13, -22, 17)

A torna legjobb meccsét hozta a Kecskemét elleni találkozó! Az első nyitásfogadási hibákból elvesztett szettet követően a Sportiskolás lányok mindent beleadva,igazán látványos játékkal,kemény ütésekkel,jó háló és mezőnymunkával egyenlítettek az addig veretlen Kecskeméti csapat ellen.A mindent eldöntő 3.szettben a sokkal pihentebb vendégcsapat örülhetett a győzelemnek. A 6.meccs végére elfáradtak a lányok, ami érthető. Ez egy vállalható vereség, mindent megtett a csapat a győzelemért, egyenrangú ellenfelek voltunk!

Egy maratoni hét végén vagyunk túl.Átéltünk sikereket és nehéz pillanatokat egyaránt. Büszke vagyok a játékosaimra az egész hétvégi teljesítményükre!

Köszönjük a szurkolást, biztatást a szülőknek, barátoknak! Megmutattuk tudunk egymásért küzdeni,egy csapatként!

Van javítani való bőven, dolgozunk tovább!

A csapat tagjai:Bóta Izabel,Csóka Kitti,Dávid Boglárka, Gergácz Olga, Gráczer Virág, Kocsis Dorka, Kondics Liliána, Kovács Szofi, Nagy Dorina,Németh Laura,Palotai Lili,Ragasits Lili,Rákóczi Lilla,Rudolf Larissza

edző: Magyarósi Andrea