Szombathelyi Sportiskola


Röplabda szakosztály

Hírfolyam

Vissza a hírekhez

Szeged Kupa U13

Pénteken nagyon hosszú utunk volt szegedre (7 óra), de szerencsére ez a szombati napunkra nem volt hatással. A csapataink 16 csoport egyikébe kerültek, amelyek 3 fős csoportok voltak. Ezáltal 2 csoport meccse volt minden csapatunknak. A SZOSI 1-es csapata csoport elsőként (2 győzelemmel) jutott tovább.
A SZOSI 2-es és a SZOSI 3-as csapata csoport másodikként (1 győzelem, 1 vereség) jutott tovább. A szombati napon még egy mérkőzést játszottak a csapataink, ami arról döntött, hogy melyik helyezésekért tudunk játszani vasárnap. Az 1-es csapatunk 1.helytől a 8.helyig, vagy a 9.helytől a 16. helyig játszhatott. Ezen a mérkőzésen sajnos hatalmas küzdés után alul maradtunk, így vasárnap már csak a 9-16.hely jöhetett szóba.
A 2-es 3-as csapatunk a 16.helytől a 32.helyig küzdhetett. Ezen a mérkőzésen mind a két csapatunk magabiztos győzelmet aratott, így a 17-24.hely valamelyike volt a cél.
Vasárnap is 3 mérkőzés várt minden csapatunkra. Az első meccsen a SZOSI 2-es és 3-as csapat egymás ellen küzdött, egy nagyon jó hangulatú mérkőzésen, amelyen a 2-es csapatunk kerekedett felül társaikon. Így ők a 17-20.helyért küzdhettek tovább, a 3-as csapatunk pedig a 21-24.helyért.
Az 1-es csapatunknak is sikerült győzelmet aratnia az első mérkőzésükön, így tovább meneteltek a 9-12.helyért.
Kis várakozás után elérkezett a második mérkőzése csapatainknak. 1-es és 3-as csapatunknak ismét sikerült az ellenfél fölé nőni, viszont az 1-es csapatunk alul maradt a mérkőzésen.
Utolsó mérkőzéseinket 3-4 órás várakozás után tudtuk lejátszani, ami sajnos rányomta a bélyegét csapataink teljesítményére, így elvéreztünk ezeken a mérkőzéseken.

"Összességeben elégedettek vagyunk a csapatok eredményeivel. Nem könnyű 2 napon keresztül koncentrálni minden mérkőzésre több órás várakozások után. Öröm volt látni, hogy a csapataink egymást biztatták minden mérkőzésen, hatalmas hangulatot teremtettünk. Az ilyen tornák rendkívül jók arra, hogy lássuk miben vannak hiányosságaink. Vasárnap pedig új játék formákat tudtunk gyakorolni a csapatainkkal, amikkel eddig nem is találkoztak. Nem állunk meg, vasárnap Székesfehérvárra utazunk a Mini bajnokság következő fordulójára. “

SZOSI 1-es csapat 10.hely
Németh Luca, Kovács Anna, Horváth Szonja, Szabó Réka, Vörös Petra, Csákváry Kinga, Wagner Lilla

SZOSI 2-es csapat 20.hely
Kovács Éva Boglárka, Tárnoki Csenge, Lázár Csenge, Hende Petra, Dénes Hanna, Polgár Patrícia, Némethy Száva

SZOSI 3-as csapat 22.hely
Kapronczai Blanka, Komondi Réka, Talián-Horváth Luca, Derdák Éva, Bánhidai Barka, Molnár Míra

Edzők: Ékes Erika, Varga Réka, Kovács Krisztián