Szombathelyi Sportiskola


Röplabda szakosztály

Hírfolyam

Vissza a hírekhez

OMB 6.forduló Székesfehérvár

A SZOSI B csapata Székesfehérvárra utazott a bajnokság 6.fordulójára.
Első csoport mérkőzésünket a BTDSE Taksony B csapatával játszottuk. Az első perctől kezdve koncentráltunk a saját játékunkra. A játék minden elemében felülkerekedtünk ellenfelünkön.

BTDSE Taksony B - SZOSI B 0:3

A második mérkőzésünk a jól ismert MÁV ELŐRE RA csapatával játszottuk. Az első szettbe hatalmasat küzdöttünk, de elfogyott a koncentrációnk. A második szettet simán hozta a csapat. A harmadik szettben ellenfelünk 5pontos előnyre tett szert. Sikerült felzárkóznunk, de döntő szituációkban a Székesfehérvári csapat volt ott jobban fejbe.

MÁV ELŐRE RA - SZOSI B 2:1

Csoport másodikként a Kispest SE A csapatával játszottunk a döntőbe jutásért.
Az első felvonásban nagyszerűe kezdtünk, pontos támadásokkal megleptük ellenfelünket. 18-10es vezetésnél földbe gyökerezett a lábunk, a nyitás fogadásunk szét esett, nem tudtunk támadást indítani. A két időkérést elhasználtuk, cserével pedig nem tudtunk belenyúlni a mérkőzésbe, mert a csapatunk csak 8főből állt. Így 8pontos vezetés után elveszítettük az első szettet. A második játszmába későn rázódtunk bele, onnan pedig már nem tudtuk visszahozni a mérkőzést.

Kispest SE A - SZOSI B 2:0

A 3.helyért a PTE PEAC csapatával találkoztunk.
A mérkőzés elején az előző meccs hatása alatt voltunk még, de sikerült felspanolni a lányokat, és 2:0ra sikerült megnyerni a mérkőzést!

PTE PEAC - SZOSI B 0:2

A csapat tagjai:
Németh Luca, Kovács Anna, Kovács Éva Boglárka, Csóka Csenge, Csákváry Kinga, Horváth Szonja, Vörös Petra, Hende Petra, Derdák Éva

Legjobb játékos: Vörös Petra🏆

Edzők: Kovács Krisztián és Varga Réka