Szombathelyi Sportiskola


Röplabda szakosztály

Hírfolyam

Vissza a hírekhez

Dupla forduló az U17-nek

Betegségek és sérülések miatt 11 fővel tudtunk elutazni Jászberénybe! Az OSB I. osztályában 3 kiváló csapattal mérkőzhettünk meg! Küzdöttünk minden erőnkkel, de a magassági- és erőfölénnyel nem tudtunk megbírkózni.

UTE A - SZOSI A 3:0 (11, 12, 18)
Jászberényi RK - SZOSI A (14, 19, 11)
SZOSI A - Gödöllői RC 0:3 (-17, -8, -19)

Másnap, március 08-án Budapesten OIB II. osztályú forduló várt ránk ugyanazzal a csapattal. Szombaton a lányok mindent beleadtak, ezért érezhető volt a fáradtság rajtuk.

Szent László Baja - SZOSI B 1:2 (-19, -13, 23)
BVSC Kék - SZOSI B 3:0 (22, 11, 17)
SZOSI B - KISTEXT SE 3:0 (12, 24, 11)

"A két nap során a papírforma szerint alakultak a mérkőzések eredményei, de nem akármilyen játékkal! Elővette a harcos formáját a csapat. A szokatlan felállások ellenére összhangban,hihetetlen lelkesedéssel játszottunk. A jobb ellenfelekkel szemben sem feltett kézzel álltunk a pályán, sőt többször meglepetést is okoztunk. Második nap a BVSC ellen extázisban játszottak a lányok, ez pedig extra labdameneteket eredményezett! Gratulálok minden résztvevőnek óriási volt, amit a két nap alatt véghez vittek!"

Névsor: Hütter Rebeka, Tóth Bíborka, Nagy Bianka, Döme Alexa, Bleyer Piroska, Simon Csenge, Mátyás Laura, Weinhofer Vivien, Simon Tekla, Molnár Zsófi és Szeleczky Flóra.
Edzők: Sátoriné Tóth Zsuzsanna és Simonné Csemba Ágnes