Szombathelyi Sportiskola


Röplabda szakosztály

Hírfolyam

Vissza a hírekhez

Bronz Tatabányán

A sok megbetegedés miatt elég foghíjasan tudtunk elutazni az OMB II. osztályának tatabányai fordulójára, de ennek ellenére szép eredménnyel zártuk a napot.

Szosi A - BDSE Taksony
Ellenfelünk 6 játékossal érkezett, ezért a szabályoknak megfelelően 3:0 és 75:0 arányban nyertük ezt a mérkőzést. Ennek ellenére játszottunk egy kétszettes edzőmeccset, hogy mindenki megfelelően rá tudjon hangolódni a soron következő mérkőzésekre.

Szosi A - SZBBRA
Második mérkőzésünket magabiztos játékkal, kevés hibával játszva sikerült 3:0 arányban nyernünk, így bebiztosítva a dobogós helyet ebben a fordulóban.

Szosi A - Sümeg-Dabronc
Szosi A - Tatabánya
Sokadszorra találkoztunk már mindkét csapattal, eddig több kevesebb sikerrel. Sok esetben sikerült nagyon szép, extra megoldásokat produkálni, igazán odatették magukat a lányok. Ezek ellenére ismét nem sikerült megtalálnunk az ellenszert a tabella első két csapata ellen, mindkét alkalommal vereséget szenvedtünk.

A harmadik helyezés teljesen reális, és szép eredmény amiért dícséret illeti a csapatot!

Különdíjat kapott: Némethy Száva

A csapat tagjai: Talián-Horváth Luca, Horváth Hanna, Némethy Száva, Kapronczai Blanka, Stéger Babett, Nagy Flóra, Molnár Míra, Farkas Zsófia, Goldmann Eliza, Bánhidai Barka, Járai Gyöngyvér

Edzők:Széll Dániel, Pék Marcell