Szombathelyi Sportiskola


Röplabda szakosztály

Hírfolyam

Vissza a hírekhez

U19 II. osztály első bajnoki forduló👌🍾

Szeptember 26-án szombaton Budapesten játszotta első fordulóját U19-es csapatunk a 2020/21-es bajnokságban. Ellenfeleink sorrendben a Veszprémi RK és a Kispest SE volt. A több játéklehetőség reményében indítottuk el serdülő korú játékosainkat ebben a korosztályban is. Minden alkalommal az U17-es A és B csapatunk játékosai vegyesen kapnak bizonyítási lehetőséget. Ennek megfelelően testvériesen 7-7 játékost szerettünk volna magunkkal vinni mindkét gárdából. Prácser Panna lebetegedett, nem tudta vállalni a szereplést.
Szombathelyi Sportiskola- Veszprém RK 3:0 (7, 12, 13)
Első összecsapás a Veszprémiekkel volt. Már a bemelegítésnél is látszott, hogy a két csapat nincs egy súlycsoportban. Végig nagyon lelkes volt ellenfelünk, de a labdamenetek leggyakrabban már a nyitásokkal véget értek. Mindenki pályára tudott lépni egy picit. Sima győzelemmel készülhettünk a következő összescsapásra.
Szombathelyi Sportiskola- Kispest SE 3:0 (22, 19, 21)
Pihenő nélkül következhetett a hazai csapat. Idősebb, jobb fizikumú és nagyobb tapasztalattal rendelkező csapat ellen minden tudásunkra szükség volt. Sokszor visszaköszönnek már azok a dolgok, amiket az edzéseken gyakorlunk. Bátran, viszonylag kevés nyitásrontással hoztuk a mérkőzést. Önbizalomszerzésnek remek volt ez a nap.
Résztvevők: Nagy Dorina, Németh Anna, Kocsis Dorka, Mátyás Laura, Gráczer Virág, Döme Alexa, Rudolf Larissza, Bóta Izabel, Hütter Rebeka, Tóth Bíborka, Avas Viktória, Simon Csenge
Edzők: Bedőcs Gergely, Magyarósi Andrea
A képen a következők lehetnek: 7 ember, sportoló emberek és kosárlabdapálya