Szombathelyi Sportiskola


Röplabda szakosztály

Hírfolyam

Vissza a hírekhez

OSB I. osztály II. forduló Budapest 🏐💪

U17-es korosztályunk soron következő ellenfelei sorrendben a Miskolc és a Vasas csapatai voltak. Előzetesen az eddigi eredmények ismeretében az első ellenfelünk a verhető kategóriába tartozott. Jól dolgoztak egész héten a lányok. Nagyon fogadkoztak, hogy megszerzik az első győzelmüket. Sajnos az esélyesség terhe agyonnyomta a lányokat. Felszabadult játék helyett, nyögvenyelős, kínkeserves 3:2-es győzelemnek örülhettünk.
Rövid pihenő után következtek a hazaiak. Az U17-es bajnokság egyik favoritja ellen teljesen más arcát mutatta a csapat. Bátran, bevállalósan álltunk bele a mérkőzésbe. Ellenfelünk jóval előrébb jár tudásban, tele válogatott játékosokkal. Ennek ellenére bátor nyitásainkkal gyakran tudtuk Őket zavarba hozni. Gergácz Olga pedig ütőerőben is felvette velük a versenyt. Az első és harmadik szettben elért pontszám bizakodásra adhat okot.
Eredmények:
Szosi- Miskolc 3:2 ( -23, 20, 21, -17, 10 )
Szosi- Vasas 0:3 ( -18, -13, -19 )
Játékosok:
Szeleczky Flóra, Szakály Stefánia, Hütter Rebeka, Avas Viktória, Döme Alexa, Tóth Bíborka, Mátyás Laura, Gergácz Olga, Németh Anna, Simon Tekla, Nagy Bianka.
Edző: Bedőcs Gergely
A képen a következők lehetnek: 20 ember