Szombathelyi Sportiskola


Röplabda szakosztály

Hírfolyam

Vissza a hírekhez

Újabb győzelem az U19 II. osztályában 🥳✌️

Október 18-án hazai környezetben rendeztük az ifjúsági bajnokság második fordulóját. Ezúttal a keretben azok a játékosok is ott voltak akik eddig kevesebb lehetőséghez jutottak. A sérülésből lábadozó játékosainkat pedig elővigyázatosságból még pihentettük.
Az első mérkőzést a veszprémi csapattal játszottuk. Az első forduló mérkőzéséhez hasonlóan nagy arányú győzelemnek örülhettünk. Mindenkinek tudtunk minimális játéklehetőséget biztosítani.
Egy rövid pihenőt követően következett a budapesti csapat. Legutóbb is izgalmas, jó hangulatú mérkőzést játszottunk, ezen a napon sem volt ez másképp. Tanítványaink végig nagy fegyelemmel és óriási akarással játszottak. Nagy Dorina remekelt. Egy-két nyitásfogadási hibáját leszámítva támadásban nagyon magabiztos volt. Németh Anna pedig felugrásos nyitásaival tudott a legtöbbet hozzátenni a mérkőzéshez. A siker természetesen a csapaté. Mindenki kivette a részét a győzelemből. A keretet ezúttal is két U17-es csapatunk játékosaiból állítottuk össze. Ennek ellenére végig nagy volt az összhang a játékosok között.
Szosi- Veszprém 3:0 ( 6, 7, 8, )
Szosi_ Kispest 3:0 ( 20, 21, 19, )
Csapat tagjai voltak:
Szeleczky Flóra, Nagy Dorina, Kovács Szófia, Németh Anna, Kocsis Dorka, Bleyer Piroska, Gráczer Virág, Rudolf Larissza, Bóta Izabel, Hütter Rebeka, Kőrösi Zorka, Avas Viktória, Nagy Bianka és Molnár Zsófi
Edzők: Bedőcs Gergely, Magyarósi Andrea és Horváth Dóra
A képen a következők lehetnek: 3 ember, sportoló emberek és kosárlabdapálya