Szombathelyi Sportiskola


Röplabda szakosztály

Hírfolyam

Vissza a hírekhez

Két győzelem az U19 II. osztályában 💪😎

Az U19 csapatunk vasárnap Budapestre utazott. A vírus miatt megfogyatkozva, de annál nagyobb lelkesedéssel vágtunk neki az útnak vasárnap délelőtt. A lányokat 2 meccs várta. Az első meccsen a VESC csapatával kellett szembe néznünk. A lányok nagy lelkesedéssel, szép nyitássorozatokkal, támadásokkal tudták uralni a mérkőzést. Itt szeretném kiemelni Döme Alexa és Németh Anna parádés nyitásait! Magabiztos győzelemmel sikerült 3:0 arányban felülkerekednünk az ellenfél csapatán.
VESC - Szombathelyi SI 0-3 (-22, -8, -20)
A második meccs a Panoráma SE ellen közvetlen az első meccs után jött, a lányoknak nem volt ideje pihenni. A másik csapathoz képest óriasi volt a tudás különbség, de minden elismerésünk a budapesti csapaté, akik ezt az utolsó pillanatig óriási lelkesedéssel próbálták kompenzálni. A mérkőzés folyamán több felállásban is játszottunk így kulcs embereinket tudtuk pihentetni. Bár a győzelem 3:0 arányban sikerült, azért a csapatnak van még min javítani, és meg kell mutatni, hogy egy ilyen szintű mérkőzésen is lehet magas hőfokon égni, nem pedig kiengedni. Szeleczky Flóra új posztján hétről hétre egyre magabiztosabban teljesít, Hütter Rebeka és Avas Viktória megbízható játékukkal nagy segítségére vannak a csapatnak, minden alkalommal bizonyítják, hogy lehet rájuk számítani.
A győzelmekhez gratulálunk a lányoknak, de a munka nem áll meg, dolgozunk tovább!
Panoráma SE - Szombathelyi SI 0-3 (-5,-17,-23)
Jatékosok:
Szeleczky Flóra, Kocsis Dorka, Kőrösi Zorka, Hütter Rebeka, Avas Viktória, Döme Alexa, Nagy Dorina, Rudolf Larissza, Németh Anna, Bleyer Piroska, Nagy Bianka, Molnár Zsófi
Edzők: Bedőcs Gergely és Horváth Dóra
A képen a következők lehetnek: 3 ember, sportoló emberek és kosárlabdapálya