Szombathelyi Sportiskola


Röplabda szakosztály

Hírfolyam

Vissza a hírekhez

OSB I. osztály III. forduló Szombathely 🏐💪

Csonka fordulót rendezett a Szombathelyi Sportiskola.
Az Országos Serdülő Bajnokság favoritja BVSC betegségre hivatkozva lemondta a részvételt, így csak az MTK-val mérhettük össze tudásunkat. A vendégcsapat is kimagasló ütőerővel rendelkezik, a bajnokság legjobb csapatai közé tartozik. Saját csapatunk sem tudott a legerősebb összeállításban pályára lépni, de ennek ellenére nagyon fogadkoztak a lányok, hogy nyerni szeretnének. A kezdeti megilletődöttség után az első szett végén már sok szép labdamenetnek örülhettünk és ettől megjött a lányok önbizalma, szívüket, lelküket kitették a pályára és a csere játékosok is végre fergeteges hangulatot teremtettek. A végletekig kiélezett mérkőzésen 3:2 győzelemnek örülhettünk, ami bravúros győzelemnek mondható. Az MTK csapatából többen is már az NB II. felnőtt bajnokságban edződnek, de bátor nyitásainknak és támadásainknak köszönhetően sikerült őket két vállra fektetni. A számos remek egyéni teljesítmény ellenére sem szeretnénk most senkit sem külön kiemelni! Ez a siker az igazi csapatmunkának köszönhető! Hittek végre magukban és egymásban játékosaink. A jövőben az edzéseken még többet kell egymásból kihozni!
Szombathelyi SI – MTK Budapest 3:2 (-16,22,17,-23,12)
Játékosok: Szeleczky Flóra, Szakály Stefánia, Hütter Rebeka, Avas Viktória, Döme Alexa, Tóth Bíborka, Molnár Zsófi, Gergácz Olga, Németh Anna, Nagy Bianka, Simon Csenge
Edzők: Bedőcs Gergely és Horváth Dóra
Csapatunkhoz kapcsolódó hír még, hogy két válogatott játékosunk szokásos év végi összetartása a vírushelyzet miatt elmarad. Reméljük Gergácz Olga és Szakály Stefánia munkája tavasszal újra folytatódhat a válogatottnál.