Szombathelyi Sportiskola


Röplabda szakosztály

Hírfolyam

Vissza a hírekhez

OMB II. osztály Tata 😊🏐🥈

Az Országos Mini bajnokság 2.fordulóját Tatán rendezték. A lányokkal együtt nagyon vártuk, hogy végre játékban is meg tudjuk mutatni, hogy hol tartunk és merre haladunk az edzésekkel, az elvégzett munkával.
Első mérkőzésen a hazaiak csapatával játszottunk. Sajnos nem csak fejben de testileg is még az öltözőben maradtunk, így a házigazdák jogosan húzták be a mérkőzést 2-0 arányban.
Következő két mérkőzésre sikerült összekapni magunkat, már szépen látszottak az edzésesen tanultak, biztosabbak lettek a nyitásaink, szép támadásokat mutattak be a lányok.
Eredmények:
SZOSI-ÉDRA 0-2(-16,-11)
SZOSI-Sümeg-Dabronc 2-0 (17, 17)
SZOSI-PEAC 2-0 (5,16)
Csapat tagjai: Pomper Emily, Klauzer Liliána, Wagner Lilla, Kiss Fanni, Gyurkó Gloria, Szoó Réka, Novák Amira, Bodó Réka, Simon Eszter, Molnár Míra, Rudolf Dorina, Derdák Éva
A csapatból különdíjat kapott: Simon Eszter 🏆
Edzők: Ékes Erika, Simonné Csemba Ágnes
Lehet, hogy egy kép erről: 12 ember, álló emberek, röplabdázó emberek, belső tér és , szöveg, amely így szól: „Zeus zeus 14 zeus 16 Zeus eus zeus 13 14 9 Zeus Zeus Zeus 17 Ftgs Zeus 12 10 zeus 11 zeus” Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy, álló és belső tér Lehet, hogy egy kép erről: 4 ember, álló emberek és belső tér Lehet, hogy egy kép erről: 6 ember, álló emberek és belső tér