Szombathelyi Sportiskola


Röplabda szakosztály

Hírfolyam

Vissza a hírekhez

Országos Mini Bajnokság I. osztály Szombathely 🏆🥇

A lányok és köztük én is nagyon vártuk a játék lehetőséget és végre hétvégén eljött! Reggel éreztem már az öltözőben, hogy a Szosi lányok „harapni” fognak. Mikor belenéztem a szemükben ott volt a csillogás!!
Három meccs várt ránk:
Az első meccset a Kaposvári lányok ellen kellet megvívnunk. Kicsit álmosan kezdve, de annál nagyobb akarattal sikerült felülmúlni ellenfelünket. Egyből Egy győzelem.
A második meccs az MTK kiváló csapata ellen következett. Ebben a szezonban már játszottunk ellenük akkor 2:0 verségett szenvedtünk, így a lányok nagyon nagy tűzzel, akarattal, bizonyítás vággyal álltak a pályára. Az első szettben sikerült kicsit meglépnünk majd az MTK-s lányok jobban koncentrálva szerezték meg az első szett győzelmét. De a második szettben a SZOSI magára talált. Kiváló mezőny munkával és támadásokkal szerzeték egymás után a pontjaikat. Ennek köszönhetően meg is lett a szett győzelem. Következett a döntő szett. A lendület nem hagyott alább így magabiztos 3 szett győzelem után a SZOSI csapat győzedelmeskedett.
Boldogan a torna megnyerése lett a cél a harmadik meccsünkön. Az ellenfél a Delta csapata. A szombathelyi lányok magabiztosan és boldogan játszva hozták ezt a meccset is. Így ahogy a nap elején elterveztük meg lett a forduló győzelem!!
Edzői mérleg: Gratulálok a lányoknak, akik igazi csapatként játszottak! Kiváló hangulat mellett magabiztos megoldásokat láttam mind egyéniben mind pedig csapat teljesítményben. Csak így tovább! Hajrá SZOSI!
Eredmények:
RÖAK Kaposvár A – SZOSI 0:2 (13,8)
SZOSI – MTK Budapest 2:1 (-19,12,19)
DELTA Röplabda SE – SZOSI 0:2 (18,21)
Csapat tagjai: Vörös Perta, Tárnoki Csenge, Csóka Csenge, Polgár Patrícia, Kapronczai Blanka, Csákváry Kinga, Kovács Anna Nóra, Dénes Hanna Dorka, Horváth Szonja, Lázár Csenge Mária. Németh Luca, Némethy Száva Hanna, Komondi Réka, Talián-Horváth Luca Johanna
Edző: Kovács Krisztián
Lehet, hogy egy kép erről: 4 ember, álló emberek és belső térLehet, hogy egy kép erről: 4 ember, álló emberek, röplabdázó emberek és belső tér