Szombathelyi Sportiskola


Röplabda szakosztály

Hírfolyam

Vissza a hírekhez

"Heten, mint a gonoszok" 😊

Nagy örömünkre hét játékosunk is jelentkezett ősszel az első ízben meghirdetett Mini teremröplabda játékvezetői tanfolyamra. A program három elméleti képzéssel kezdődött, amit követett egy írásbeli és egy szóbeli vizsga. Ezután kezdődhettek meg a gyakorlati képzések és gyakorlati vizsgák.
A sok jelentkezőre való tekintettel sikerült elintézni, hogy tanítványaink Szombathelyen vizsgázhassanak. U13-as A és B csapataink házi bajnoksága remek alkalomnak bizonyult erre az eseményre. Minden játékvezető palántának két szett állt rendelkezésére, hogy bizonyíthassa rátermettségét. A Magyar Röplabda Szövetség Játékvezetői Bizottsága Mezőffy Zsoltot jelölte ki, hogy felügyelje a vizsgát és értékelje a látottakat. Játékosaink Mindegyike sikeres vizsgát tett. Az egyéni értékelések mellett sok hasznos útravalót is kaptak a nemzetközi játékvezetőtől. A szakosztály egy-egy síppal lepte meg a friss játékvezetőket. Jó hangulatú, hasznos programnak lehetett ismét házigazdája a Szombathelyi Sportiskola.
A lányoknak ezúton itt is gratulálunk.
Új Mini játékvezetőink: Avas Viktória, Döme Alexa, Hütter Rebeka, Nagy Bianka, Rudolf Larissza, Simon Csenge, Tóth Bíborka
Lehet, hogy egy kép erről: 8 ember, álló emberek és belső tér