Szombathelyi Sportiskola


Röplabda szakosztály

Hírfolyam

Vissza a hírekhez

OMB II. osztály 3. forduló Szombathely 😊🏐💙🥈

Első mérkőzésünket a Sümeg-Dabronc csapatával kezdtük. Sajnos ismét nagyon álmosan kezdtünk, nem találtuk ellenfelünk ellenszerét, akik kevés hibával, nagyon szépen játszottak. A második szettben a csapat másik a szett elején hagyta elmenni az ellenfelet, de a szett középén utolértük ellenfelünk és innentől már nagyon szép játékkal és kevesebb hibával hoztuk a szettet. A harmadik szettre már egy teljesen más csapattal álltunk fel, felébredtek a lányok egészen 19 pontig szépen játszottunk, fej-fej mellett haladt a két csapat, majd a végén ismét jött pár hiba és figyelmetlenség, így a mérkőzést a Sümeg-Dabronc nyerte 2-1 arányban.
Második mérkőzésünkön a Győr csapatával játszottunk. Szép játékkal, bár kicsit sok nyitásrontással nyertük magabiztosan a mérkőzést. Örülök, hogy mindenkinek tudtam játéklehetőséget adni.
Utolsó mérkőzésünket az RS Ajka csapatával játszottuk. Az első szettben nem működött a kommunikáció a pályán és sok nyitást rontottunk, ellenfelünk nagyon lelkes játékkal tette izgalmassá a szettet. A második szettben ismét a másik fele a csapatnak nagyon szépen játszott, kevés hibával, magabiztosan hozták a szettet, így nyertük a mérkőzést 2-0 arányban.
Összességében az első mérkőzés első szett kivételével elégedett vagyok a látottakkal. Ma sokkal korábban sikerült a torna ritmusát felvenni, helyenként nagyon szép játékot mutatva. A tornán kimagasló teljesítményt nyújtott nyitásaival és támadásban Molnár Míra, aki játékáért különdíjat kapott. Ezen a tornán a második szettekben mutatott játékkal vagyok kifejezetten elégedett, Pomper Emily, Rudolf Dorina, Gyurkó Gloria, Simon Eszter összeállítás nagyon jól működött, szép játékot mutatott az egész torna során.
Az egész csapat játékán látszik a fejlődés, megyünk tovább, dolgozunk tovább.
Eredmények:
SÜMEG-DABRONC - SZOMBATHELYI SI B: 2-1 (25-12; 21-25; 25-19)
SZOMBATHELYI SI B - GYŐRI DRC: 2-0 (25-14; 25-17)
SZOMBATHELYI SI B - RS AJKA: 2-0 (25-21; 25-9)
Csapat tagjai: Bodó Réka, Derdák Éva, Fodor Kinga, Goldmann Eliza, Gyurkó Gloria, Klauzer Liliána, Molnár Míra, Novák Amira, Pomper Emily, Rudolf Dorina, Simon Eszter, Wagner Lilla
Edzők: Ékes Erika és Simonné Csemba Ágnes
Hajrá SZOSI! 💙
Lehet, hogy egy kép erről: 13 ember, álló emberek és belső tér
 
Lehet, hogy egy kép erről: 4 ember, álló emberek és belső tér
Lehet, hogy egy kép erről: 7 ember, álló emberek és belső tér