Szombathelyi Sportiskola


Röplabda szakosztály

Hírfolyam

Vissza a hírekhez

Ismét forduló győzelem a RÖPLABDA U13 kiemelt kategóriájában!🏆🥇😊

A SZOSI U13-as csapat 03.20-án szombaton korán reggel indult a Leányfalun rendezett tornára. Már nagyon vártuk ezt a fordulót, megakartuk ismét mutatni, hogy mit is tudunk, mit is tanultunk és nem utólagos célként NYERJÜK MEG ISMÉT A TORNÁT!!
Az első meccset a Jászberény együttesével játszottuk. Sok időnk nem volt bemelegíteni, mert 15 perccel a meccs előtt érkeztünk meg a terembe. Egy gyors bemelegítés és már fújta is a bíró a sípját! Taktikusan játszva egy sima szett győzelmünk volt a jutalom. A 2 szettben ismét nem volt kérdés, hogy ki uralta a meccset, így egy 2:0 ás győzelemmel várhattuk a Dunakanyar elleni küzdelmet.
A második meccsre, azaz a Dunakanyar ellen felpörögtek a lányok. Az első szettben határozottan játszottunk sikerültek, támadásaink és nyitásfogadásunk is jól működött! A 2. szettben onnan folytattuk, ahol befejeztük az első szettet. Végig uraltuk a mérkőzést. Ismét egy 2:0-s győzelem!
A harmadik mérkőzés a Gödöllő csapata ellen folytatódott. Az első szettben szó szerint állva hagytuk az ellenfelet, hol a szervában voltunk határozottak, hol a blokkban, és az épp átjövő labdát kegyetlenül betámadtuk! Nem volt kérdés a rész siker! A 2 szettben nehezen kezdtünk felszívta magát a Gödöllő, de gyors cserével és idő kéréssel sikerült utolérni az ellenfelünket és onnan már csak be kellett sétálni a célba! Harmadik 2:0 győzelem után már senki nem tudta elvenni a csapattól a kupa győzelmet.
Edzői mérleg: Elégedett vagyok a csapatommal. Igazi csapatként játszottak!!Amit megbeszélünk meccs előtt és gyakoroltunk edzésen mind-mind visszaköszöntek a játék közben és bizony-bizony pontot pont követett. Gratulálok a csapatnak megdolgoznak érte mind a 14-en, hogy aranyérem kerüljön a nyakukba. Csak így tovább!!! Továbbá gratulálok Kovács Anna Nórának, aki a különdíjnak örülhetett!!!
Eredmények:
Dunakanyar SE – SZOSI A 0:2 (21,18)
Jászberényi RK1 – SZOSI A 0:2 (11,6)
SZOSI A – Gödöllő RC 2:0 (12,16)
Csapat tagjai: Vörös Perta, Tárnoki Csenge, Csóka Csenge, Polgár Patrícia, Kapronczai Blanka, Csákváry Kinga, Kovács Anna Nóra, Dénes Hanna Dorka, Horváth Szonja, Lázár Csenge Mária, Németh Luca, Némethy Száva Hanna, Komondi Réka, Talián-Horváth Luca Johanna
Edző: Kovács Krisztián
 
Lehet, hogy egy kép erről: 13 ember, álló emberek és belső tér
 
Lehet, hogy egy kép erről: 4 ember és álló emberek