Szombathelyi Sportiskola


Röplabda szakosztály

Hírfolyam

Vissza a hírekhez

Országos Szupermini Bajnokság Balatonfüred 🏐😊💙

2021. március 28-án Balatonfüreden vettünk részt az Országos Szupermini Bajnokságon, ahol mindkét csapatunk 4-4 mérkőzést játszott. 2 x 12 perces szetteket játszottunk, hivatalosan nem számolták az eredményt, mi azonban igyekeztünk nagyjából számolni.
A B csapat első meccsét a házigazda egyik csapata ellen játszottuk, amely nagyjából csak nyitásokból állt, az ellenfél körülbelül annyi pontot szerzett, ahány nyitást mi rontottunk. Ez szerencsére nem volt jellemző.
A következő mérkőzésen a Veszprém csapatával álltunk ki. Itt már voltak szép labdamenetek, de a jó nyitásoknak itt is meghatározó szerepük volt. 15-20 pontokkal nyertük a szetteket.
A harmadik és az utolsó megmérettetést a Szolnok illetve a Kispest csapatával vívtuk, ahol már egy nagyon élvezetes játék alakult ki, sokáig fej-fej mellett haladtunk, de végül föléjük tudtunk kerekedni és nyerni.
A C csapattal egy kicsit álmosan kezdtük a tornát a Kispest ellen, de végül sikerült felhozni magunkat és mondhatni egálba hozni a szetteket. Nagyon büszkék voltunk a lányokra, hogy a kezdeti nehézségek ellenére sem adták fel a harcot.
Ezután a Veszprém másik csapatával kerültünk össze ahol, már magabiztosan tudtuk hozni a várt eredményt és kiemelkedő teljesítményt nyújtottunk. Ez szerencsére kitartott a következő, a Balatonfüred csapata ellen is. Nagyon szép nyitások voltak, amelyekkel jelentős fölénybe kerültünk.
Az utolsó meccsünk a Balatonfüred másik csapatával játszottuk, ahol az első szettet kiválóan hoztuk, ennek köszönhetően kicsit túl lazán vettük a második szettet, ahol így sajnos alul maradtunk, de összesítésben itt is nyertünk.
Egy eseménydús, hasznos délelőttöt tudunk magunk mögött, ahol rengeteget tanultunk és nagyon jól éreztük magunkat!
Hihetetlenül büszkék vagyunk a lányokra, nagyon ügyesek voltak!!
B csapat tagjai: Gombás Laura, Horváth Lizi, Laczi Hanna, Szabados Franciska, Varga Réka
C csapat tagjai: Némethy Letta, Szabó Csenge, Szabó Sára, Tárnoki Zita, Valastyán Csenge, Zsigmond Nóra
Edzők: Tóthné Szőke Csilla, Terták Zsófia
 
Lehet, hogy egy kép erről: 3 ember és belső tér Lehet, hogy egy kép erről: 5 ember, álló emberek és belső tér
Lehet, hogy egy kép erről: 6 ember, álló emberek és belső tér