Szombathelyi Sportiskola


Röplabda szakosztály

Hírfolyam

Vissza a hírekhez

Meglepetés az OGYB-n

Az OGYB második, kaposvári fordulójában meglepetés sikert aratott a SzoSI U15-ös csapata! Az évek folyamán még sosem sikerült nyernünk a Gödöllő csapata ellen, ma azonban parádés játékkal megvertük őket!

SZOSI- Gödöllői RC 2:1 (20, -19, 21)

Óriási eredmény ez számunkra!!Nagyon büszke vagyok arra, ahogyan ma viselkedtünk és játszottunk! A fergeteges hangulat és a remek nyitások mellett a nemrég elkezdett figurákat is sikerrel valósítottuk meg!

Delta RSE - SzoSI 3:0 (15, 15, 16)

A felfokozott állapot megmaradt erre a mérkőzésre is, és igaz a Delta nyitásaival még sokszor bajban voltunk, de nem adtuk könnyen a bőrünket és elképesztő labdameneteket produkálva nehezítettük meg a győzelmüket.

SZOSI - Kaposvár Sárga 3:0 (18, 12, 12)
A két meccs pihenő után nehezen pörgött fel a csapat, de az első szett végére magunkra találtunk, ponterős nyitásainkra nem volt ellenszer! A cseresor hihetetlen hangulatot varázsolt, amelynek köszönhetően magabiztosan nyertük meg a meccset!

“A ma mutatott játkból tudunk tovább építkezni! Úgy érzem nagyot léptünk előre, és igaz hosszú út előtt állunk, de többen átlépték a saját korlátaikat és ezt nagyon jó volt látni és átélni!”

Névsor: Szeleczky Flóra, Prácser Panna, Plander Petra, Osbáth Flóra, Döme Alexa, Avas Viktória, Nagy Tíria, Tóth Bíborka, Németh Anna, Kőrösi Zorka, Mátyás Laura, Hütter Rebeka, Prácser Luca és Nagy Bianka.

Edzők: Sátoriné Tóth Zsuzsanna és Csemba Ágnes