Szombathelyi Sportiskola


Röplabda szakosztály

Hírfolyam

Vissza a hírekhez

U14-es Válogatott felmérő, kiválasztó tábor! 😊❤🤍💚

Nyolc kislány is ott lehet a Magyar Röplabda Szövetség által rendezett aktuális kiválasztó és felmérő Dunabogdányi edzőtáborban.
Mi sem mutatja jobban a szakosztályban folyó munka minőséget annál, hogy 8 játékosunk is bizonyíthat a tehetségkutatón. Közel 70 játékos kapott meghívást az ország minden pontjáról. Két turnusban antropometriai és fizikális felmérések mellett, labdás ügyességi gyakorlatok lesznek leginkább a fókuszban.
A korábbi években átlagosan 2-3 játékost hívtak meg rendszerünkből, ezért is különösen nagy öröm számunkra ez a magas létszám. Ebben a korosztályban két csapatot is indítottunk a bajnokságban! Mindkét csapatunk eddig remekül teljesít a fordulókon! Joggal reménykedhetünk minimum egy országos döntőben. A csapataink mellett dolgozó edzőink Kovács Krisztián, Varga Réka, Ékes Erika, Simonné Csemba Ágnes.
Reméljük tanítványaink bizonyítják rátermettségüket és sokan bekerülnek a szűkebb válogatott keretbe is. A Válogatott edzői stábjában a Szövetségi Kapitány Halász Márta munkáját edzőink közül Ékes Erika és Bedőcs Gergely segíti!
Az U14-es Válogatott felmérő, kiválasztó tábor tagjai: Csákváry Kinga, Derdák Éva, Gyurkó Glória Alexa, Horváth Szonja, Komondi Réka, Kovács Anna Nóra, Németh Luca, Vörös Perta
 
Lehet, hogy egy kép erről: 8 ember és álló emberek