Szombathelyi Sportiskola


Röplabda szakosztály

Hírfolyam

Vissza a hírekhez

U19 Bajnokság, 3. forduló Gödöllőn

TRSE „A” - HALADÁS VSE/SI: 3-0 (25-14,25-19,25-12)
Első mérkőzésünket nagyon álmosan kezdtük, aminek eredménye meg is látszódik a végeredményen, sima 3-0 arányú vereséget szenvedtünk.

PENTA GÖDÖLLŐ RC- HALADÁS VSE/SI: 3-0 (25-19,25-18,25-21)
A nálunk idősebb és több játékrutinnal rendelkező Gödöllő csapata ellen az előző mérkőzéshez képest sokkal bátrabb játékkal sikerült szorosabb szetteket játszani. Ezen a mérkőzésen is, ha egy kicsit többet teszünk a játékba a szívünkből, akkor még élvezetesebb és szorosabb mérkőzést tudtunk volna produkálni.


HALADÁS VSE/SI – BUDAÖRSI DSE: 1-3 (25-18,21-25,18-25,25-27)
Az utolsó mérkőzésen a szintén győzelem nélkül álló Budaörs csapatával játszottunk. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, taktikai utasítások betartásával és szép játékkal hoztuk az első szettet. Sajnos ez a lendület csak az első szettben volt meg, a szettek hajrájában buta hibákkal tarkítottuk játékunkat és a folyamatos cserék sem hoztak változatosságot a játékunkba. Ez a mérkőzés véleményem szerint hozható lett volna, sajnálom az elmulasztott lehetőséget.

Az eddigi fordulókhoz képest Szendrődi Rebeka, Sajben Lara és Fatér Jázmin játékát emelném ki elsősorban, a tudatos edzés és koncentráltság remélem, előbb-utóbb meghozza gyümölcsét. Ezen a fordulón, még akik csereként jól szálltak be a mérkőzésekbe, és megmutatták, hogy lehet rájuk számítani a Horváth Barbara és a Németh Blanka. Mezőny -és sáncmunkánkon kell sokat dolgoznunk.

Csapat: Bolfán Boglárka, Dóka Gréta, Fatér Jázmin, Héjj Lotti, Horváth Barbara, Kiss Dorka, Németh Boglárka, Németh Blanka, Perintfalvi Anna, Plander Csenge, Sajben Lara, Szendrődi Rebeka, Szilvágyi Rebeka, Varga Ágota

Edző: Ékes Erika