Szombathelyi Sportiskola


Röplabda szakosztály

Hírfolyam

Vissza a hírekhez

OGYB II. osztály, Palota

2018.12.16-án került megrendezésre a dr. Kotsis Attiláné U15 Országos Gyermek Bajnokság II.osztály második fordulója Budapesten.
A tornára csoport elsőként érkezett a SZOSI Gyermek B csapata.Célunk a csoport elsőség megtartása volt.
Az első meccset a TFSE - Kalocsa csapatával játszottuk,akik bár előzőleg a Dunaújvárostól szettet is raboltak, ellenünk kevés ellenállást tanúsítottak .
Könnyű győzelmet arattunk! 💪
A mérkőzésen mindenki játéklehetőséget kapott egy-egy szett erejéig.
SZOSI -TFSE Kalocsa 3:0 ( 25-6,25-7,25-4)

A második mérkőzés ígérkezett a legnehezebbnek, mivel szemmel láthatóan a Palota RSC a szombathelyi vereségük miatt megerősítette a csapatát.
Az első szettben ennek ellenére sikerült jó nyitásokkal 5 pontos előnyt szerezni,amit a szett közepéig tudtunk is tartani.Látványos,hosszú labdamenetek jellemezték a játékot. Amikor azonban nyitóhelyre került az egyik centerük, sajnos állva hagytak bennünket nagyon erős és eredményes nyitásokkal. A kezdő 6-os játéka összeesett,a nyitásfogadás és feladások pontatlanokká váltak, emiatt a támadásainkkal sem tudtunk közelebb kerülni.(16:25)
A 2.szettben is sikerült 5-6 pontos előnyt szerezni lendületes, pontos, szép játékkal kezdtünk és ez jellemezte a szettet is. Sajnos pontról pontra feljött a Palota, 23:19-ről maguk javára tudták hatékony nyitásaikkal fordítani a szettet.(23:25)
A 3. szett fej -fej melletti küzdelmet hozott, javult mind a mezőny-, mind a támadó játékunk, a végjátékot a Palota bírta, a mérkőzés alatti nyitásrontásainkkal győzelemhez segítettük ellenfelünket! Ebből remélem tanul a csapatunk!(21:23)


SZOSI-Palota RSC 0:3

A harmadik mérkőzésünket a Dunaújvárosi lányok ellen játszottuk. Mind a mezőnymunkában, mind pedig a hálónál pontosabban és sokkal összeszedettebben dolgozott a csapat, így minden szettben más-más összeállításban tudtuk gyakorolni, mindenki ismét játéklehetőséget kapott, amivel szépen éltek is!
SZOSI-DSE 3:0 (11, 9,13)
A csapat tagjai:Bóta Izabel, Gergácz Olga, Gráczer Virág Holhos Anna, Kocsis Dorka, Kondics Liliána, Kovács Szófia, Majczán Blanka, Németh Laura, Pesti Nadin, Rudolf Larissza, Tóth Brenda, Palotai Liliána és Ragasits Lili.
Edző: Magyarósi Andrea