Szombathelyi Sportiskola


Röplabda szakosztály

Hírfolyam

Vissza a hírekhez

U19-es forduló Szombathely

Tatabánya `A` - HALADÁS VSE/SI 3-0 (25-22; 27-25; 25-20)
HALADÁS VSE/SI: Németh T. (1), Perintfalvi (2), Plander (2), Sajben (9), Szendrődi (13), Németh B. (7) csere: Dóka (liberó), Fatér (3), Héjj (3) Varga (5)
Jól indítottuk a tornát, szép, taktikus játékkal játszottunk, sajnos a fontos pontoknál nem volt biztos a kezünk, megremegtünk a győzelem lehetőségtől, rutinosabb ellenfelünk pedig könyörtelenül kihasználta, és nyerték a szettek végét.

HALADÁS VSE/SI - PENTA GÖDÖLLŐI RC 0-3 (22-25, 19-25, 19-25)
HALADÁS VSE/SI: Német T. (5), Héjj (3), Varga (3), Sajben (4), Szendrődi (14), Németh B. (4) csere: Dóka (liberó), Fatér J. (4), Dugmanits, Plander 
Ahhoz képest, hogy a Gödöllő csapata válogatottakkal a soraiban érkezett, nem kezdtük mérkőzést feltett kézzel és nagyon bátran, taktikusan játszva tudtuk szorosra fűzni az eredményt. Sajnos a szettek végén kijött ellenfelünk erőbeli és rutinbeli előnye, amivel szépen éltek is, mi ismét megijedtünk a lehetőségtől.

Budaörsi DSE/EMERICUS SE - HALADÁS VSE/SI 3-0 (25-11, 25-23, 25-18)
HALADÁS VSE/SI: Héjj (3), Horváth B. (1), Varga (4), Perintfalvi (-), Sajben (-), Németh B. (3), csere: Dóka, Kiss (liberók), Németh T. (10), Dugmanits, Sebestyén, Plander, Fatér J. (1)
Sajnos ezen a mérkőzésen már kijött rajtunk a fáradtság, az sem segítette a helyzetünket, hogy a csapat addigi stabil oszlopa, a csapatkapitányunk kisebb sérülés miatt kidőlt a csatasorból. Az ő pótlását nem sikerült megoldani, nagyon hullámzóan játszottunk. Főbb pozitívuma volt ennek a mérkőzésnek, hogy minden játékos lehetőséget kapott. Külön örülök annak, hogy Németh Tekla ezen a mérkőzésen ütő szerepben is tisztességesen helyt tudott állni.
Folytatás jövő héten az U17-es bajnokságban, remélem, a ma szerzett tapasztalatainkat javunkra tudjuk fordítani!

Névsor: Dóka Gréta, Plander Csenge, Fatér Jázmin, Dugmanits Sára, Héjj Lotti, Németh Tekla, Szendrődi Rebeka, Perintfalvi Anna, Németh Blanka, Sajben Lara, Horváth Barbara, Kiss Dorka, Varga Ágota és Sebestyén Sára.
Edző: Ékes Erika