Szombathelyi Sportiskola


Röplabda szakosztály

Hírfolyam

Vissza a hírekhez

U19 Helyosztó Szeged

1.MCM Kaposvár- HALADÁS VSE/SI 3-2 (25-18,19-25,25-21,21-25,25-13)
A közel 2 órás mérkőzésen nagyon hullámzóan játszottunk, ellenfelünk sokkal jobban akarta a győzelmet. A mérkőzés legfőbb pozitívuma Németh Boglárka játéka volt.
Pontszerzők: Németh Blanka (5), Németh Tekla (9), Szendrődi ( 13), Plander (7), Sajben (5), Perintfalvi (9) csere: Dóka, Kiss (liberók), Bolfán (6), Varga (1), Németh Boglárka (3)

SZRSE - HALADÁS VSE/SI: 3-1 (25-18, 18-25, 25-18, 25-9)
Sajnos erre a mérkőzésre elfogytunk feladó poszton, az utolsó 1,5 szettet feladó nélkül próbáltuk megoldani, ami a 3. szettben még úgy, ahogy sikerült, de sajnos a 4. szettre elfogytunk nyitásfogadásban is. Ezen a mérkőzésen Sebestyén Sára és Dugmanits Sára bátor játékát emelném ki, akik bizonyították a hétvégén, hogy lehet számítani rájuk.

TAC elleni mérkőzésünk elmaradt, az ellenfél csapata betegség és egyéb elfoglaltság miatt nem tudta vállalni a mérkőzéseken való részvételt.

Köszönjük, hogy február 23-án szombaton edzőmérkőzést játszhattunk az SZRSE U15-ös csapatával! Összesítésben 4:2-es győzelem született a javunkra és több felállási formát is kipróbálhattunk, amely remekül szolgálta a felkészülésünket!

A hétvége tapasztalata legfőképpen az, hogy vannak helyzetek, amikor előre kell nézni és a megoldást kell keresni nem a kifogásokat. A hibákon túl kell lépni, nem a mérkőzésen kell vele foglalkozni, hanem a következő hetekben a hibáinkból tanulni, sokat gyakorolni, mert csak az hibázik, aki dolgozik.

Csapattagok: Plander Csenge, Bolfán Boglárka, Szendrődi Rebeka, Németh Tekla, Perintfalvi Anna, Németh Boglárka, Németh Blanka, Sajben Lara, Horváth Barbara, Varga Ágota, Dugmanits Sára, Sebestyén Sára, Dóka Gréta, Kiss Dorka

Edző: Ékes Erika