Szombathelyi Sportiskola


Röplabda szakosztály

Hírfolyam

Vissza a hírekhez

Szeged Kupa 2019.03.02-03. beszámolók

Összesen 50 gyermekkel és 7 csapattal indultunk neki a 3 korosztályban megrendezett Szeged Kupának! 145 csapat közül az alábbi eredmények születtek:

Magyarósi Andrea U15 B: 
A SZOSI gyermek B csapata először vett részt ilyen nagyszabású tornán, ahol 21 csapat indult a kategóriánkban.
A szombati napon 4 meccset játszottunk, sajnos az első meccsen stabil vezetésből kikaptunk a Szegedtől. A Dunakeszit és a Dunakanyart is megvertük, így a csoport meccseket a 2.helyen zártuk. A 6 csoport másodikok 2 csoportban folytatták a keresztjátékkal, a 7-12. helyért. A Tatabánya II-t 2:1 arányban nagy küzdelemben megvertük. Vasárnap az MTK III-al találkoztunk, akiktől 2-1-re kikaptunk, így a helyosztón 9-10.helyért játszhattunk a Békéscsaba III.csapatával, akiket sikerült 2:0 arányban jó játékkal legyőznünk. Végül 4 győzelemmel mindössze 2 vereséggel a 9.helyen zártunk, ami nagyon szép teljesítmény a lányoktól! 
A csapat tagjai: Bóta Izabel, Gergácz Olga, Gráczer Virág, Kocsis Dorka, Kovács Szofi, Majczán Blanka, Németh Laura, Pesti Nadin, Rgasits Lili, Tóth Brenda.

Sátoriné Tóth Zsuzsanna U15 A: 
A csapatunk az igen erős mezőnyben a 10-ik helyen végzett a 11 kiemelt csapat közül, 1 győzelemmel és sok szoros vereséggel!
Jó erőfelmérő volt ez a hétvége számunkra, partiban tudtunk lenni minden ellenfelünkkel! A Kecskemét elleni győzelem maradandó emlék lesz mindannyiunk számára, sikerült elhinni, hogy mi is képesek vagyunk komoly ellenfelet is legyőzni, és ezek a pozitív gondolatok vittek minket sikerre! 🙏🏻
A csapat tagjai: Avas Viktória, Döme Alexa, Hütter Rebeka, Mátyás Laura, Molnár Zsófi, Nagy Bianka, Nagy Tíria, Németh Anna, Prácser Panna és Tóth Bíborka.

Tóthné Szőke Csilla U13 A és B:
Mini korosztályban 48 csapat indult.16 csoportot/ egy csoportban 3 csapat/ alakítottak ki. Ezen belül a csapatok körmérkőzést játszottak. I-es csapatunk csoportelsőként bejutott az első 16 közé, II-es gárdánk sajnos 3.-ként csak a 33-48 helyért küzdhetett. Mindkét csapat játékosait dicséret illeti, hisz becsületesen küzdöttek, de néha a szerencse sajnos nem nekünk kedvezett. 
Végső eredmény: SZOSI I.: 15. hely
A csapat tagjai: Holhos Anna, Szakály Stefánia, Kelemen Krisztina, Kelemen Dóra, Horváth Dóra, Vörös Petra
SZOSI II.:36.hely
A csapat tagjai: Weigl Eszter, Sánta Dalma, Böndicz Larissza, Bíró Lili, Gertner Sára, Nagy Johanna, Lázár Csenge.
Segéd edző: Széll Dániel

Kovács Krisztián U11:
A hétvégén pénteken a SZOSI szupermini játékosai 17 fővel 3 csapattal érkeztek meg a 2 napos szegedi kupára. A szombati nap végére minden csapatunk begyűjtött egy vereséget és kettő, magabiztos győzelmet, így a csoportban mindhárom csapatunk a 2. helyen végzett. Ennek köszönhetően egy kis pihenő után kikapcsolódásképpen indultunk egy városnézésre. Vasárnap álmosan kezdve,nehezen felpörögve, tudtunk kezdeni, testben a pályán volt de fejben még az „ágyban” maradtunk. A vereségek után a helyosztóknál egymás ellen kellett játszanunk. Először a SZOSI 1 SZOSI 3 ellen majd a SZOSI 1 és SZOSI 2 játszott egymás ellen. A nap végére a következő eredménnyel zártuk a tornát:
Szosi I 13. hely: Némethy Száva, Csóka Csenge, Schäffer Anna, Polgár Patrícia, Csákváry Kinga, Németh Luca.

Szosi II. 14. hely: Dénes Hanna, Hende Petra, Talián-Horváth Luca, Horváth Szonja, Szabó Réka, Tárnoki Csenge.

Szosi III. 16. hely:Szöllősi Lili, Komondi Réka, Molnár Mira, Novák Amira, Rudolf Dorina.
Segéd edzők: Ékes Erika és Csemba Ágnes.

Büszke vagyok a játékosaimra egytől-egyig. Most kiderült hogy rendkívül fegyelmezett és magabiztos csapataim vannak!!