Szombathelyi Sportiskola


Röplabda szakosztály

Hírfolyam

Vissza a hírekhez

PEZ kupa Győr

2019. április 13-án a Szombathelyi Sportiskola 8 csapattal indult neki a Győrben rendezett PEZ kupán.

Az U11-es szupermini korosztályban a 12 csapatos mezőnyt 3 csoportba osztották. Ezen csoportok mindegyikét a sportiskolás csapatok magabiztosan nyerték meg illetve egyik csapatunk csoport másodikként zárt. A SZOSI ’H’ csapata a 4-5-6. helyért folyó küzdelmeket határozott játékkal, könnyedén nyerték meg, és végül szerezték meg a 4. helyet. A csoport elsők között pedig elkezdődtek a küzdelmek a PEZ KUPÁÉRT. Egy biztos volt, hogy ebben az évben a SZOSI valamelyik csapata fogja magasra emelni ezen KUPÁT! Nagyon jó, izgalmas, harcos meccseket láthatott a publikum, gyönyörű mentések, egy igazi adok-kapok alakult ki! A legutolsó pillanatig küzdöttek a lányok! A következő végeredmény született: 
1.hely: SZOSI ’F’ csapat: Csóka Csenge, Polgár Patricia, Talián-Horváth Luca, Komondi Réka 
2. hely: SZOSI E: Vörös Petra, Lázár Csenge, Kóbor Nadin, Gertner Sára Edzőjük: Tóthné Szőke Csilla
3. hely: SZOSI ’G’: Csákváry Kinga, Szabó Réka, Tárnoki Csenge, Schäffer Anna 
4.hely: SZOSI ’H’: Rudolf Dorina, Molnár Mira, Hende Petra, Horváth Szonja
Edzőjük: Kovács Krisztián

Az U13-as mini korosztályban összesen 14 csapat nevezett, mi 4 csapattal indultunk, ebből a ’C’ és a ’D’ csapatnak élete első megmérettetése volt!
Szosi ’A’ lányaink minden mérkőzést megnyerve, egy kicsivel rosszabb pontarány miatt a második helyen végeztek. Szosi ’B’ csapatunk csoport másodikként a hatodik helyet szerezte meg. Kiemelném Molnár Borit, aki szenzációsan játszott.

Szosi ’A’: Gergácz Olga,Kelemen Krisztina,Kelemen Dóra,Horváth Dóra
Szosi ’B’: Sánta Dalma, Bíró Lili, Molnár Borbála,Tóth Lili
Edzőjük: Tóthné Szőke Csilla

Hatalmas dicséret illeti a lányokat, hiszen fél év röplabda után életük első tornáján vettek részt. Nem csak tisztes helytállásról beszélhetünk, hanem több esetben remek és bíztató játékról. Úgy gondolom a versenyen elértük a kitűzött célt, mégpedig, hogy érezzük jól magunkat, élményeket szerezzünk, és összekovácsoljuk a csapatot. 
Szosi C az 5-ik helyen végzett a csoport mérkőzéseken. Bánfi Nóra, Somogyi Barbara, Lőrincz Barbara, Horváth Hanna, Varga Borbála 
Szosi D a 4-ik helyen végzett a csoport mérkőzéseken. Talasz Anna, Vass Hanna, Kovács Emese, Kovács Izabella, Podlócz Málna
Edzőjük: Széll Dániel