Szombathelyi Sportiskola


Röplabda szakosztály

Hírfolyam

Vissza a hírekhez

OSB II. osztály elődöntő Bp.

2019. május 11-én a 8. kerületi Szent Benedek Gimnáziumban rendezték meg az OSB II. osztály helyosztóját. Csoport másodikként 3 győzelem esetén tudtunk csak továbbjutni az 1-3. helyért folyó küzdelembe.

Szosi - VSD 3:0 (12, 21, 17)
Az első fordulóban vereséget szenvedtünk a Dunakeszi csapatától, ezért tartottunk tőlük, de a fegyelmezettség és a motiváltság meghozta a sikert, még könnyebben is, mint vártuk.

Szosi - Kispest A 3:0 (9, 6, 19)
A második mérkőzés a papírforma szerint alakult. Többféle felállásban is kipróbáltuk magunkat, és szerencsére mindegyik működött.A remek nyitásainknak köszönhetően nem tudott érvényesülni ellenfelünk.

Szosi - Vasas B 2:3 (20, - 20, -11, 15, -11)
Ez a meccs döntött a sorsunkról. A lányok elképesztően odatették magukat, hihetetlenül együtt élt a csapat. Zengett a tornaterem a megszerzett pontok után, igazi rangadó alakult ki. A két csapat szinte egyforma tudással bír, de a végjátékban elfogyott a figyelem, és a Vasas ismét egy hajszállal jobb volt nálunk.

Hihetetlenül büszke vagyok a lányokra, mert ilyen koncentrációt és motiváltságot még nem láttam tőlük! Persze szomorú is vagyok, mert nagyon szép lett volna egy idősebb korosztályú bajnokságban érmet szerezni, de nem csüggedünk, a 4-5-6-ik helyért játszunk tovább! 
Hajrá Szosi! 💪🔝🏐💙

Csapat névsor: Tóth Bíborka, Plander Petra, Nagy Bianka, Döme Alexa, Prácser Panna, Nagy Tíria, Hütter Rebeka, Avas Viktória, Szeleczky Flóra, Osbáth Flóra, Prácser Luca és Molnár Zsófi.
Edzők: Sátoriné Tóth Zsuzsanna és Csemba Ágnes