Szombathelyi Sportiskola


Röplabda szakosztály

Hírfolyam

Vissza a hírekhez

Országos Serdülő Bajnokság I. forduló

Országos Serdülő Bajnokság U17 
I. Forduló Budapest BVSC pálya

TFSE-SZOMBATHELYI SI/HVSE 1: 0-3 (9,1,3)
Az első mérkőzésünket a TFSE csapatával játszottuk. Ellenfelünk játékán látszott, hogy nemrég kezdték a röplabdát, jó nyitásokkal 37 perc alatt tudtuk hozni első mérkőzésünket, melyen mindenkinek játéklehetőséget tudtam adni.

SZOMBATHELYI SI/HVSE 1- VASAS Óbuda : 1-3 (23-25,19-25,25-16,17-25)

A második mérkőzésen a korosztályos válogatottakkal felálló VASAS csapatával játszottunk. A lányok bátran, jó nyitásokkal, bravúros mezőnymunkával lepték meg ellenfelüket. Nem sokon múlt az első szett sikere, végig vezettünk, majd a szett végén két apró hiba döntött a Vasas javára.
A második szettben fejben szétestünk, ezáltal a nyitásfogadásunk pontatlanabb lett, futottunk az eredmény után. A harmadik szettben mindent egy lapra felrakva, a lányok végig koncentrálva, csapatmunkával nyerték meg a harmadik szettet. A negyedik szettben már kijött a fizikális fölény, simább szettben kaptunk ki.

Az előző heti versenyhez képest sokat léptünk előre csapatmunkában. Fizikailag még van mit pótolni, ha sérültjeink és betegeink felépülnek, még méltóbb ellenfelek leszünk.


Névsor: Plander Csenge, Szilvágyi Rebeka, Varga Ágota, Horváth Barbara, Németh Blanka, Németh Boglárka, Szendrődi Rebeka, Héjj Lotti, Németh Tekla, Perintfalvi Anna, Fatér Jázmin, Kiss Dorka és Fatér Viktória.
Edző: Ékes Erika