Szombathelyi Sportiskola


Röplabda szakosztály

Hírfolyam

Vissza a hírekhez

Országos Mini Kupa U13 Budapest 2019.05.11-12.

20 csapat részvételével, 4 csoportban zajlottak a kiemelt mérkőzések. Csapatunk az első mérkőzésen félénken, sok hibával játszott,de így is sikerült megnyerni a meccset. A második és harmadik összecsapásnál már biztosabban mozogtunk a pályán. A csoport utolsó megmérettetésében hatalmas akarással vívtuk ki a győzelmet, így csoportelsőként zártuk a napot, bekerültünk az első 8 közé.
Az 1. nap eredményei:
SZOSI-Szeged 2:1
SZOSI-Kispest 3:0
SZOSI-Békéscsaba II 3:0
SZOSI-Jászberény 2:1

A második napon keresztjátékok következtek. Az első mérkőzésen a Delta csapatával kerültünk össze/ akik végül a kupa 1. helyezését szerezték meg/ Sajnos álmosan, bátortalanul játszottunk, néha ugyan voltak nagyszerű megoldásaink, de kevésnek bizonyultak a nyeréshez. A következő mérkőzésen összeszedettebb képet mutattunk és 2:1 arányú győzelmet arattunk Tatabánya ellen. Utolsó meccsünk a Dunakeszi csapata ellen volt, akiktől 2:0-ra kikaptunk,így a 6. helyen végeztünk.

A 2. nap eredményei:
SZOSI- Delta 1:2
SZOSI- Tatabánya 2:1
SZOSI- Dunakeszi 0:2
A csapat tagjai: Gergácz Olga, Kelemen Krisztina, Kelemen Dóra, Horváth Dóra, Sánta Dalma, Szakály Stefánia, Weigl Eszter, Bíró Lili, Vörös Petra, Kóbor Nadin, Nagy Johanna, Molnár Borbála
Edző: Tóthné Szőke Csilla

Mini B csapatunk első országos versenyére utazhatott. Rengeteg pozitív élményt és tapasztalatot szereztünk, melyek nagyban hozzájárultak a csapatépítéshez és tanuláshoz. A 12 fős kerettel két nap alatt 7 mérkőzést játszottunk, melyeken egytől egyig tisztesen helyt álltunk. Sokat tanultak a lányok, mérkőzésről mérkőzésre egyre jobban játszottak, megtanultak egymásért és magukért küzdeni. Rengeteget kell még dolgoznunk, de az edzéseken és ezen a versenyen mutatott hozzáállás alapján, ezzel nem lesz probléma.

A csapat: Horváth Hanna, Kovács Emese, Kovács Izabella, Lázár Csenge, Bánfi Nóra, Somogyi Barbara, Lőrincz Barbara, Sákovics Janka, Talasz Anna, Podlócz Málna, Szele Zsanka, Vass Hanna 
Edző: Széll Dániel