Szombathelyi Sportiskola


Röplabda szakosztály

Hírfolyam

Vissza a hírekhez

19-ik helyen zárt az U15 A az OGYB I. osztályában

2019. május 19-én Budapesten került megrendezésre az OGYB helyosztójának utolsó fordulója, ahol a papírforma szerint harmadjára is sima győzelmet arattunk ellenfeleink felett.

Szosi - Röak Kaposvár Sárga 3:0 (22, 14, 20)
Szosi - Lőrinc 2000 SE 3:0 (16, 10,10)

Mindegyik szettben különböző felállásban játszottunk, hogy mindenki gyakorolhasson. Több játékosnak is remek nyitás sorozata volt a meccsek során, aminek nagyon örülök!
Az OGYB elején igen nehéz csoportba kerültünk, ahol csoport harmadikként ismét egy erős csoportba sorsoltak tovább minket. Nem volt egyszerű dolgunk, óriási csatákat vívtunk a szezonban. A tavalyi évben nem ebben a felállásban játszottunk, emiatt van egy kis hiányérzetem, és a lányokon is érezhető a rutin hiánya. Ettől függetlenül jó tanulópénz volt ez az év: kemény munkával, odafigyeléssel és akarattal lehet csak eredményt elérni ebben az erős mezőnyben. Remélem ezt a lányok is látják és érzik, és jövőre nagyobb erőbedobással vágunk neki az U17 I. osztályának!
Hajrá SZOSI!! 💪💙🏐

Csapattagok: Tóth Bíborka, Plander Petra, Nagy Bianka, Kőrösi Zorka, Prácser Luca, Prácser Panna, Németh Anna, Döme Alexa, Avas Viktória, Nagy Tíria, Hütter Rebeka, Osbáth Flóra és Szeleczky Flóra.
Edzők: Sátoriné Tóth Zsuzsanna és Csemba Ágnes