Szombathelyi Sportiskola


Röplabda szakosztály

Hírfolyam

Vissza a hírekhez

Bronzéremmel tért haza az U13-as csapat Kaposvárról

2019. október 05-én Kaposváron jártunk az V. Lábas Judit Emléktornán. 2007-2008-as korosztállyal vettünk részt a 8 csapatos tornán, amelyen először mérettettük meg magunkat mini korosztályban.
A csoport meccseken először a Kalocsával kerültünk össze, amelyben az első szettet okos játékkal, nagy különbséggel megnyertük. A második szettben kicsit nehezen indultunk el. Szoros végjátékban sajnos elveszítettük a második szettet. (Kalocsa-Szombathely 1-1) Ezután a Kaposvár C csapatával kerültünk össze, akik ellen nehezebb mérkőzésre számítottunk, mint a Kalocsa ellen, de a lányok megleptek minket, és extra csapatjátékkal, szuper nyitásokkal felülmúlták az ellenfelüket. (RÖAK Kaposvár C-Szombathely 0-2) Az utolsó csoport mérkőzés a Kaposvár B csapata ellen következett. Tudtuk, hogyha ezt a mérkőzést megnyerjük, akkor csoport elsők vagyunk! A lányoknak ez óriási motivációt jelentett és simán nyertünk 2-0-ra! A döntőbe jutásért a RÖAK Kaposvár A csapatával játszottunk, akik magassági fölényüket kihasználva 2-0-ra nyertek ellenünk. A lányok nem csüggedtek, felemelt fejjel hagyták el a pályát, és már a bronz meccsre készültek!
A bronzmeccsen ismét a Kalocsa csapatával találkoztunk, ahol már nem engedett csapatunk az ellenfélnek. Óriási hangulatot teremtettünk a pályán és a pálya szélén is és 2-0-ra legyőztük a Kalocsa csapatát, így megszereztük a bronzérmet! Nagyon büszkék vagyunk a csapatunkra! Életük első mini tornáján vettek részt, és remekül játszottak! Jól érezték magukat a lányok, minket pedig megleptek a szuper játékukkal!

Névsor: Schäffer Anna, Horváth Szonja, Hende Petra, Csóka Csenge, Talián-Horváth Luca, Lázár Csenge, Némethy Száva, Vörös Petra, Németh Luca, Csákváry Kinga, Tárnoki Csenge és Szabó Réka.
Edzők: Kovács Krisztián és Varga Réka