Szombathelyi Sportiskola


Röplabda szakosztály

Hírfolyam

Vissza a hírekhez

Az ország legjobb 12 csapata között az U17

Szombathelyen került megrendezésre az OSB I. osztályának második fordulója, ami még jobban sikerült, mint az első! Az első forduló két 3:2-es győzelme után, most mindkét meccset 3:1-re nyertük! Csoport elsőként kiemeltként megyünk tovább! 😎

Delta RSE - Szombathelyi SI ‘A’ 1:3 (24, -19, -19, -14)

Keményen egymásnak esett a két csapat, a Delta revansot akart venni az első forduló vereségéért. Az első szett után magabiztosabban és okosabb megoldásokkal kezdtek el játszani a lányok és ez meghozta a sikert.

Szombathelyi SI ‘A’ - Emericus SE 3:1 ( 10, 24, -19, 20)
Az első szettben állva hagytuk az Emericust! Sajnos ilyenkor mindig lankad a figyelem, és nehezebb visszazökkeni a játékba. Így szorossá vált a meccs, de végül a kritikus helyzetekben jók voltak a nyitásaink és a megoldásainak!

“Hihetetlenül örülünk, hogy már most ilyen jó eredményt elértünk! Látjuk min kell meg csiszolni, azokra ráfekszünk, met most jönnek csak az igazán jó ellenfelek!”

Névsor: Nagy Bianka, Nagy Tíria, Plander Petra, Avas Viktória, Döme Alexa, Tóth Bíborka, Prácser Luca, Kőrösi Zorka, Mátyás Laura, Prácser Panna, Szeleczky Flóra, Simon Tekla és Hütter Rebeka.

Edzők: Sátoriné Tóth Zsuzsanna és Simonné Csemba Ágnes.