Szombathelyi Sportiskola


Röplabda szakosztály

Hírfolyam

Vissza a hírekhez

OSB II.osztály. 2019.10.20. Budapest

Vasárnap került sor az OSB II. osztály első fordulójára.
A serdülő korosztályban tapasztalatszerzés céljából indultunk a gyermek csapattal.
Betegség miatt nem tudott utazni Kovács Szofi és Rudolf Larissza.

KSE 1 - SZOSI B 3:0 (15, 13,12)

Az első mérkőzésünket a KSE 1 csapatával vívtuk, akik hasonló játéktudással rendelkeztek így joggal remélhettem egy kiegyensúlyozott küzdelmet a két csapat között.
Egyik játékosom közvetlen mérkőzés kezdetekor rosszul lett, ami miatt az első szettet követően félbeszakadt a mérkőzés. Köszönet Nagy Dorina szüleinek, akik szurkolni jöttek, de a mentő kiérkezéséig vigyáztak Lilire! Nagy részben ennek tudható be a dekoncentráltsága a csapatnak. A lányok enerváltan, fáradtan mozogtak a pályán.
Sem nyitásban, sem fogadásban nem voltunk egyenrangú ellenfelei a KSE 1 csapatának. A lányok egymásra vártak,nem tudtak csapatként összedolgozni. Úgy tűnt fejben feladták és ezen a cserékkel sem tudtunk változtatni Hiányzott a küzdeni akarás!

SZOSI B - Pénzügyőr 3:0 (10, 13, 16)

A lányok nagyon fogadkoztak és ennek megfelelően kezdődött a mérkőzés. Végre ponterős ásznyitásokkal (sorozatokkal ) gyorsan nagy előnyre tettünk szert. Pontosabbak voltak a beindítások, és sikerült szép támadásokkal befejezni a labdameneteket. Nem kellett egy óra sem a 3:0-ás győzelemhez!
Mindenkinek voltak jó nyitássorozatai, a mezőnymunkája is feljavult a csapatnak. A hálónál egyértelműen fölényben voltunk ellenfelünkkel szemben, szépen értékesítették ütőink a labdákat. Sima győzelmet arattunk.1 győzelemmel és 1 fájó vereséggel csoport másodikként várjuk a visszavágót, amit Szombathelyen mi rendezünk november 17-én.
Bízom a jobb, eredményesebb folytatásban!

A csapat tagjai: Bóta Izabel, Gergácz Olga, Gráczer Virág, Kocsis Dorka, Kondics Liliána, Nagy Dorina, Németh Laura, Palotai Liliána (lib), Ragasits Lili (lib), Rákóczi Lilla, Stéger Lili,

Edző: Magyarósi Andrea