Szombathelyi Sportiskola


Röplabda szakosztály

Hírfolyam

Vissza a hírekhez

Csoport elsőség az U19 II. osztályában

November 10-én vasárnap Zalaegerszegre utazott az U17-es csapat az OIB II. osztályának fordulójára. Az első fordulóban sikerült mindhárom meccset megnyerni, így bizakodva vágtunk neki a napnak.

Szosi B - ZTE RK 3:0 (4, 8, 18)

A Zalaegerszeg nagyon álmosan állt a pályán, mi viszont igencsak elemünkben voltunk, így könnyedén vettük az első akadályt.

Szosi B - PTE PEAC 2:1 (17, 20, -22)

A csoport legerősebb ellenfele ellen harcosan kezdtünk, nagyon akartuk a győzelmet! Az utolsó szettre kicsit lankadt a figyelem, de a végig kiélezett csatában nagyon szép megoldásokkal és kemény nyitásokkal megérdemelten nyertünk.

MAFC.Karinthy - Szosi B 1:2 (-16, 24, -20)

Nagyon befáradt a csapat az utolsó meccsre, nehezen tudtunk felpörögni, ellenfelünk viszont mindent megfogott. Az elvesztett második szett után sikerült felülkerekedni saját magunkon, és Mátyás Laura remek nyitássorozatával behúztuk a meccset.

"Örülök, hogy az edzésen gyakorolt dolgok visszaköszönnek meccseken, és sokkal magabiztosabban valósítunk meg támadásokat! A mai napon mentálisan lépett előre a csapat!"

Névsor: Nagy Tíria, Hütter Rebeka, Tóth Bíborka, Avas Viktória, Szeleczky Flóra, Németh Anna, Döme Alexa, Prácser Panna, Mátyás Laura, Nagy Bianka, Plander Petra, Simon Csenge és Prácser Luca.

Edzők: Sátoriné Tóth Zsuzsanna és Simonné Csemba Ágnes