Szombathelyi Sportiskola


Röplabda szakosztály

Hírfolyam

Vissza a hírekhez

OGYB I. osztály Szombathely

2019. november 10. 3. forduló

Ezen a tornán fogadtuk a bajnokság 2.helyén álló BVSC-t,az 5.helyen lévő Vasas piros és a 11 .helyezett MTK csapatait.
A kitűzött célunk a tisztességes helytállás volt ,esetleges szettrablással.

VASAS - Szosi A 3:0 (9, 18,12)

A bátortalan játékkal indult első szettet követően, a 2.szettben végre jó játékkal leptük meg ellenfelünket, mind a nyitásaink, mind mezőnymunkánk feljavult,a hálónál is eredményesek voltunk, de a 3-ik szettben elbizonytalanodtunk, így érvényesült a papírforma.

MTK - Szosi A 3:0 (15, 11, 13)

Motiváltan kezdtünk, voltak biztató, hosszú labdamenetek, főleg nyitásban kerekedtünk ellenfelünk fölé. Ez a lendület a szett közepéig tartott, a befogadott labdákat nem tudtuk pontra váltani, bátortalan támadásaink eredménye a szettveszteség.
Sajnos a lányok nem tudtak felpörögni, a meghatározó játékosaim tudásuk alatt teljesítettek. Rengeteg nyitás hibával adtunk értelmetlen pontokat ellenfelünknek A játék képén a beálló cserék sem tudtak javítani.

BVSC - Szosi A 3:0 (21, 12, 15)
A lányoktól azt kértem , hogy mutassuk meg mit tudunk, játsszuk saját játékunkat, igyekezzünk nyitásokból minél több pontot szerezni. Az már bemelegítéskor látszott, hogy lényegesen nagyobb ütőerővel rendelkezik ellenfelünk.
Ennek ellenére ez a meccs hozta a legnagyobb meglepetést, a csapatom végig vezetett az első szettben, a játékunk összeállt,végre nem alárendelt szerepet játszottunk! Nagyon kicsin múlott a meglepetés.
A 2. játékrészben folytatódott a lendület, azonban több meghatározó bírói tévedés megtörte a lendületet,elpattogtak a nyitások...
Az utolsó szettben ismét jó játékkal örvendeztették meg a szülőket és nézőket a lányok, a szetteredmény nem tükrözi a játék képét,itt egy igazi I. osztályos csapatot láthattak a tornára kilátogatók!
A tornán mutatott játék alapján dicséret illeti Kocsis Dorkát és Nagy Dorinát, az ő teljesítményük emelkedett ki a csapatból.
Az utolsó mérkőzésből lehet építkezni!-nagyobb önbizalommal kellene. a lányoknak játszaniuk. A tornán minden nevezett játékos játéklehetőséget kapott .

A csapat tagjai: Bóta Izabel, Csóka Kitti, Dávid Boglárka, Gergácz Olga, Gráczer Virág, Kocsis Dorka, Kondics Liliána, Kovács Szófia, Nagy Dorina, Németh Laura, Palotai Liliána, Ragasits Lili, Rákóczi Lilla és Rudolf Larissza.

edző: Magyarósi Andrea