Szombathelyi Sportiskola


Röplabda szakosztály

Hírfolyam

Vissza a hírekhez

Újabb ezüst az OMB II. osztályában Győrben

Az U13-as bajnokság 2. fordulóját Győrben rendezték, ahová az U13 A és B csapatunk is besorolást kapott. Az A csapat első mérkőzését a Győr-Pez csapata ellen játszotta. Bizonytalanok voltunk, sok hibával játszva, rengeteg ingyen pontot adtunk ellenfelünknek. Szerencsére még így is sikerült 3:0 arányban győznünk. Következő mérkőzésünket a Gödöllő csapata ellen játszottuk. Az első szettben nagy hátrányba kerültünk, de nagy küzdeni akarással sikerült felállnunk, és 26:24 arányban megnyernünk a szettet. Ezután sikerült 2:1-re megnyerni a mérkőzést, így csoportelsőként zártuk az első kört. A keresztjáték során a Székesfehérvár ellen játszottunk a döntőbe kerülésért. Nagyon szépen feljavult alapjátékkal, jó nyitásokkal, és támadásokkal sikerült 2:0-ra nyernünk.
Az utolsó, Tatabánya elleni mérkőzésünk, egy igazi döntőhöz méltó színvonalú és hangulatú meccs volt. A nap végére nagyon szépen összeállt a játékunk, nagyon hosszú, és színvonalas labdameneteket játszottunk. A győzelem végül megérdemelten a Tatabányáé lett, így ezt a fordulót is a 2. helyen zártuk. Nagy dicséret a lányoknak, hiszen szettről szettre egyre jobb játékot mutattak, ami a nap végén teljesedett ki. 👏🏻

Eredmények:
Szosi A - Győr 3:0
Szosi A - Gödöllő 2:1
Szosi A - Fésűs-Székesfehérvár 2:0
Szosi A - Tatabánya 1:2

Különdíjban részesült: Kelemen Krisztina

Névsor: Kelemen Krisztina, Kelemen Dóra, Horváth Hanna, Nagyági Míra, Stéger Babett, Szele Zsanka, Talián-Horváth Luca, Járai Gyöngyvér, Komondi Réka, Némethy Száva, Farkas Zsófia és Molnár Míra.
Edző: Széll Dániel