Szombathelyi Sportiskola


Röplabda szakosztály

Hírfolyam

Vissza a hírekhez

OSB I. osztály Bp. MTK

November 17-én vasárnap nehéz mérkőzések vártak ránk, hiszen az ország legjobb 8 csapata közül a Jászberény, az MTK és a Vasas A voltak az ellenfeleink! 😬

Jászberény RK - Szosi A 3:0 (10, 5, 12)

Csapatkapitányunk kiesésének hírével indultunk útnak. 😞 Tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz, de arra nem számítottunk, hogy ekkora erőfölényben lesz a Jászberény. Minden tiszteletünk az ellenfelünké, mert elképesztően fegyelmezetten játszottak, és a rendkívüli fogadásuknak köszönhetően könnyedén tudtak támadást szervezni. Ez rólunk egyáltalán nem volt elmondható. A meccs elején tartottuk magunkat, de hamar kiütközött a két csapat közti (erő)különbség és nem volt ellenszer!

MTK - Szosi A 2:1 (17, -22, 18)

A lányok látták, hogy ezen a meccsen lehet keresnivalónk, így egy sokkal összeszedettebb csapatot láthattunk. Sok volt a nyitás rontás és a ki nem kényszerített hiba mindkét oldalon. A második szett győzelme után felcsillant a remény a meccs győzelemre, de mintha a lányok nem akarták volna eléggé, hiába vezettünk, a döntő szett végére beértek minket az MTK-s lányok és be is húzták a meccset.

Szosi A - Vasas A 0:3 (-16, -15, -11)

A csapat megrázta magát minden mindegy alapon, bevállalták a nyitásokat és a támadásokat, óriásiakat mezőnyöztek, torka szakadtukból örültek minden pontnak! A korosztályos válogatottakat felvonultató csapatot olykor el tudtuk bizonytalanítani, és hosszú labdamenetek árán adtuk csak a bőrünket!

“Idén a szerencsés sorsolásnak köszönhetően nem találkoztunk ilyen kaliberű ellenfelekkel! Szoknunk kell ezt a tempót, ezeket az erősségű és sebességű nyitásokat, támadásokat! Ismerem a csapatom, tudom, hogy rá fognak kapcsolni és meglepjük ellenfeleinket a visszavágón 😉!”

Névsor: Tóth Bíborka, Avas Viktória, Prácser Luca, Simon Csenge, Nagy Bianka, Döme Alexa, Szeleczky Flóra, Hütter Rebeka, Németh Anna, Plander Petra, Kőrösi Zorka, Prácser Panna és Mátyás Laura.
Edzők: Sátoriné Tóth Zsuzsanna és Simonné Csemba Ágnes