Szombathelyi Sportiskola


Röplabda szakosztály

Hírfolyam

Vissza a hírekhez

3 győzelem az OIB U19 II. osztályában Pécsen

MAFC-Karinthy - SzoSI B 1:2 ( -12, -9, 22)

Álmosan indult a nap, ráadásul 1 hónapja nem volt bajnoki mérkőzésünk, ezért döcögősen ment a játék, de hoztuk a kötelező győzelmet.

SzoSI B - PTE-PEAC 2:1 (9, 16, -18)

Tudtuk, hogy a Péccsel nehezebb dolgunk lesz, sokkal motiváltabban léptek a lányok pályára, aminek eredményeképp a vártnál simábban nyertük az első szettet. Utána már javult a Pécs játéka, a magas centereik megnehezítették a dolgunkat, de megtaláltuk a megoldást. Az utolsó szettben a “szokásos” figyelem kiesés következett 2 nyert szett után, így már csak loholtunk az eredmény után, de azt nem tudtuk megnyerni.

SzoSI B - ZTE RK 3:0 (16, 17, 22)

Megnehezítettük a saját dolgunkat, nem sikerült megtalálni az egyéni és csapat motivációt, ezért nyögvenyelősen, de végül a papírforma érvényesült.

“3 győzelemért jöttünk, amit meg is szereztünk, így összesen 9 meccsből 9 győzelemmel csoport elsőként várhatjuk a további sorsolást. Kiestünk most a ritmusból, ez érződött. Januárban újra folytatódik a két bajnokság, amelyekben részt veszünk, így majd a pihenőt követően újult erővel vágunk neki a középszakasznak!”

Névsor: Tóth Bíborka, Nagy Bianka, Nagy Tíria, Avas Viktória, Mátyás Laura, Hütter Rebeka, Döme Alexa, Bleyer Piroska, Prácser Panna, Szeleczky Flóra, Prácser Luca és Molnár Zsófi.
Edzők: Sátoriné Tóth Zsuzsanna és Simonné Csemba Ágnes.