Szombathelyi Sportiskola


Röplabda szakosztály

Hírfolyam

Vissza a hírekhez

U14-es Válogatott edzőtábor az ünnepek előtt

Halász Márta szövetségi kapitány december 15 és 23. közé szervezte 2019. év utolsó edzőtáborát! A szakmai stáb tagja Bedőcs Gergely szakosztàlyvezetőnk és Ékes Erika az U15B gyerek csapatunk edzője.
A 22 fős keret egy-két betegséget és sérülést leszámítva szépen végigdolgozta a hetet. Nagy büszkeségünk Gergácz Olga a legjobban teljesítők között volt! Új szerepkörben kezdetben átlóként, az utolsó napokban már szélső ütőként bizonyíthatott. Nem ijedt meg a feladattól. Élvezte az új kihívást. A program összeállításánál gondosan figyelt a stáb a megfelelő terhelésre és pihenőidőkre. Szerepelt a programban kétszer úszás, egyszer Bajnokok Ligája mérkőzés megtekintése Érden.
Az összes edzés nyílt volt, bárki számára kreditszerzés céljából megtekinthető volt. Szakosztályunk több edzője is meglátogatott Bennünket. Reméljük hasznos tapasztalatokkal gazdagodtak!
Másik reménységünk Szakály Stefi most nem került be a keretbe. Ő a jövő embere lehet! Tehetség programunkban szépen dolgozik, folyamatosan fejlődik. Reméljük, a következő táborok egyikén bizonyíthat!